Mădălina Ghenea, apariţie spectaculoasă la Sanremo - FOTO

Cel mai mare eveniment din Italia este prezentat în acest an de frumoasa româncă.

Este cea de-a 66-a ediţie a festivalului, iar Mădălina Ghenea nu putea refuza invitaţia de a fi unul dintre prezentatori.

Apariţiile sale au fost spectaculoase, aceasta schimbând mai multe ţinute în care arăta fabulos.

Deşi are doar 27 de ani, vedeta a reuşit să îşi facă un renume în Italia, atât prin frumuseţea sa, cât şi prin calităţile sale actoriceşti.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 15 Feb 2016, 17:10
    esti

    duduie invizibila XYZ esti de-o rautate diavoleasca,nu am decat sa iti spun ca draci ca tine sunt posibili psihopati,pedofili si criminali,fereasca dumnezeu de oameni ca tine ai nevoie de psihoterapie sau exorcizare,daca o persoana pe care nu o cunosti o injuri,o alta o defaimezi,ce oi fi in stare sa faci la nervi,o sa ajungi o criminala

    0
    0

  • XYZ pe 12 Feb 2016, 11:43
    ai

    @Ecler - m-ati dat pe spate toti retarzii si semianalfabetii, ati invat si voi un cuvint, "frustrat", citit in dictionar in timp ce erati pe colacul veceului si il folositi ca dracu sa va ia, fara discernamint, ca doar de aia sinteti retarzi. Nu-ti place cine stie ce ratangiu sau scursura din tiganeala romaneasca? Vai, esti frustrat, strugurii sint ca ma-ta sau tac-tu, esti invidios, invariabil aceeasi placa imbecila, ca altceva e imposibil sa aveti in repertoriu. Nu am cum sa fiu invidioasa pe tigancusa trotuarista de Ghen(e)a, nu vreau banii si faima ei. Nici uritenia ei, pardon, frumusetea, ca vezi, Doamne, sint invidioasa, ha! Daca te deranjeaza adevarul, draga ecler storcit, problema ta. Si inca o data, stie toata lumea ce hram poarta tuciuria, deci nu te mai agita, valabil si pentru alti "fani" de-ai ei!

    1
    0

  • eclair pe 11 Feb 2016, 16:34
    strugurii sunt acri

    Madalina Ghenea a fost apreciata si laudata de publicul italian. Evident ca se gaseste cate o romancuta roasa de invidie ca puloverul de molii sa vorbeasca de rau..sau si mai rau un roman frustrat ca deh..strugurii sunt acri..A fost absolut superba, iar da. a jucat in filme si o sa mai joace..nud sau nu chiar are ce arata..XYZ ca nume nu ai sau cine stie ti-e rusine de rusinea ta, de unde stii tu ce "hram" poarta. Ma indoiesc ca faci parte din cercul ei social.Dar aruncatul cu noroi e sportul national

    0
    2

  • XYZ pe 11 Feb 2016, 14:19
    HAIDE

    Toata lumea stie ce hram poarta Ghena asta, asa ca nu va mai faceti de ris vorbind despre "frumusete" sau "calitati actoricesti", caci, in cazul ei, este evident ca acestea nu exista. Da' chiar ne jigniti inteligenta, pe bune! Bahtalo, Madalino!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod