Macaulay Culkin a recreat momentele memorabile din

Macaulay Culkin a recreat momentele memorabile din "Singur acasă" pentru o reclamă Google

Macaulay Culkin a redevenit personajul Kevin McAllister într-o reclamă pentru Google Assistant, iar fanii seriei "Singur acasă" sunt încântați de rezultat.
Actorul în vârstă de 38 de ani este din nou singur acasă de Crăciun, de această dată într-o reclamă pentru Google Assistant, care are ca slogan „Pune-l pe Google să facă pentru tine“. Iar dacă în filmul din 1990 Kevin s-a străduit destul de mult să îşi poarte singur de grijă în timp ce părinţii lui lipseau, în 2018 lucrurile sunt mult mai simple datorită dispozitivelor inteligente. 

Reclama, numită "Home Alone Again", recreează unele dintre scenele emblematice ale filmului din anul 1990, iar detaliile sunt impresionante. 

De la scena memorabilă în care Kevin se pregătește în baie și până la cina pe care o servește singur, reclama pune accent pe nostalgie, dar aduce și un pic de umor. 

Unele scene reprezintă mai bine situația din prezent - se dovedește că personajul Kevin este puțin cam în vârstă să mai sară în patul părinților, fiind afectat de dureri de spate.
Expresivitatea lui Macaulay Culkin, cea care a cucerit inițial publicul în urmă cu aproape 30 de ani, rămâne, însă, la fel de bună.

Seria "Singur acasă" i-a adus lui Culkin succesul, dar și o avere impresionantă. Citește aici ce avere are acum Macaulay Culkin după ce a fost cel mai iubit copil din lume.

Reclama a devenit virala în câteva ore, la o zi după publicare având peste 12 milioane de vizualizări pe Facebook și 5 milioane de vizualizări pe YouTube.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
20 Decembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod