Lupta dintre vedete şi paparazzi. 20 de imagini şocante

Dacă avantajele unei vieţi de star sunt foarte cunoscute şi dorite de mulţi, dezavantajele sunt adesea trecute cu vederea sau uitate complet.
Sunt foarte mulţi cei care visează la o viaţă de vedetă. Mulţi bani, petreceri fastuoase, haine şi pantofi creaţi de designeri de top şi vacanţe în locuri uimitoare.

Viaţa de vedetă nu este una uşoară, iar paparazzii, fotografii fără scrupule care încalcă de multe ori spaţiul privat sau intimitatea unei persoane celebre, sunt principalul motiv de stres pentru staruri.

Cum ar fi ca de fiecare dată când păşeşti pe stradă, într-un magazin sau într-un restaurant, zeci de oameni înarmaţi cu aparate de fotografiat să te pozeze din fiecare unghi? Cu siguranţă ai uita complet ce mai cauţi acolo, nici vorbă să te mai simţi şi bine în pielea ta.


Astfel de situaţii tensionate le aduc pe cele mai multe vedete în pragul crizelor de furie îndreptate către paparazzi insistenţi. De multe ori, starurile cedează psihic atunci când sunt hărţuite de fotografi şi ajung chiar până la violenţă fizică. Sunt numeroase cazurile în care vedetele au atacat fotografii care încercau să le răpească momentele de intimitate şi clipele libere.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
21 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod