Au uitat că sunt celebre. Cum au ieşit pe stradă 20 de vedete

Diferenţa dintre ţinutele pe care vedetele de la Hollywood le poartă pe covorul roşu sau la evenimente speciale şi cele pe care le îmbracă într-o zi obişnuită, când ies pe stradă, este una ca de la cer la pământ.
Starurile deosebit de elegante, care ne impresionează prin lookuri impecabile de pe covorul roşu, sunt greu de recunoscut în ţinutele de zi cu zi. Multe dintre ele duc stilul casual mult mai jos decât s-ar aştepta chiar şi fanii lor.

Tricouri deformate, şlapi, pantaloni largi sau prea lungi, păr ciufulit. Cam acesta este stilul ales de unele staruri pentru zilele în care nu au chef să se aranjeze. Deşi oricine mai are zile în care nu are chef să se pună la punct, unele vedete fac o obişnuiţă din a purta haine care nu le avantajează absolut deloc.
Una dintre ele este cântăreaţa Britney Spears, care a fost fotografiată de paparazzi în nenumărate rânduri pe stradă, purtând maiouri pătate, şlapi şi pantaloni scurţi.


O altă vedetă care nu ţine cont de faptul că este celebră şi poartă pe stradă primele lucruri care îi sunt la îndemână este actriţa Uma Thurman. Vedeta a fost fotografiată recent în faţa sediului unei firme de avocatură, în timp ce trăgea de zor dintr-o ţigară, având părul ciufulit, niciun pic de machiaj şi o ţinută care lăsa de dorit.

Descoperă câteva vedete care au ieşit din casă îmbrăcate îngrozitor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
18 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod