Lady Gaga și-a pus "cușca" în cap!

Cântăreața a uimit din nou prin ținuta sa extravagantă. Lady Gaga a părăsit în weekend hotelul din New York în care era cazată, purtând o mască bizară ce amintea de celebrul canibal consacrat la Hollywood, Hannibal Lecter. Ca de obicei, apariția ei a provocat senzație, în timp ce presa și designerii se întreabă ce-o fi fost în capul ei.

 

 

Cântăreața a uimit din nou prin ținuta sa extravagantă. Lady Gaga a părăsit în weekend hotelul din New York în care era cazată, purtând o mască bizară ce amintea de celebrul canibal consacrat la Hollywood, Hannibal Lecter. Ca de obicei, apariția ei a provocat senzație, în timp ce presa și designerii se întreabă ce-o fi fost în capul ei.

Gaga a ieșit din hotel sâmbătă, iar în scurtul drum de la ușa hotelului până la mașină a izbutit să-i dea gata pe fotoreporterii și fanii care o așteptau pe trotuar.

Cântăreața în vârstă de 26 de ani purta pe cap o mască accesorizată cu un heruvim și lanțuri de aur care îi acoperea părul blond.

Puțin surprinsă de agitația mulțimii, ținută în frâu de polițiști și de gărzile de corp, Lady Gaga s-a îndreptat spre mașină, apoi a lăsat jos geamul portierei și a acordat un autograf, probabil pentru a le oferi mai mult răgaz fotoreporterilor ca să-și ia toate cadrele.

Vedeta și-a atins scopul, cu orice mijloace de care dispune. Chiar dacă trece lejer de limitele bunului gust, Lady Gaga a oferit o nouă apariție memorabilă, iar asta o interesează cel mai mult, dincolo de ceea ce mai spune gura lumii.

De altfel, stilistul artistei, Nicola Formichetti, a declarat săptămâna trecută că regretă unele dintre piesele vestimentare purtate de ea.

Încă nu văzuse "cușca" pe care cântăreața și-a pus-o în cap.



Surprinzător, restul vestimentației se încadra în standardele cu care Lady Gaga ne-a obișnuit, remarcă ziarul britanic Daily Mail. Ea a îmbrăcat o jachetă neagră de piele peste o bluză neagră din dantelă și o pereche de pantaloni de aceeași culoare, în stilul pantalonilor de călărie. "Mother Monster" și-a completat ținuta cu o pereche de ghete din catifea, cu platformă, din cauza cărora a mers cam chinuit spre mașină, relatează publicația citată.

Recunoscută pentru ținutele ei nonconformiste, Lady Gaga, pe numele său real Stefani Germanotta, și-a transformat aparițiile publice în instrumente de promovare foarte eficiente.

Cântăreața a stârnit senzație atunci când a purtat o rochie realizată din bucăți de carne.

Cântăreaţa, care a cântat la Bucureşti în august, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri.

Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010".
Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.


Foto: Hepta




Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Decembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod