La peste 50 ca la 30! Ce face Catherine Zeta Jones ca să se mențină în formă maximă

Catherine Zeta Jones arată absolut fabulos la cei peste 50 de ani ai săi! Îndrăgita actriță britanică este într-o formă fizică de invidiat, fiind posesoarea unui trup zvelt care le-ar face indivioase pe femeile cu jumătate din vârsta sa.
Vedeta de la Hollywood a fost înzestrată de la Mama Natură cu trăsături sublime și un corp de zeiță, însă are și un set de reguli pe care îl respectă cu strictețe, pentru a se meține în formă. Vezi care sunt secretele divei pentru a arăta atât de bine!

Pasionată de yoga


Catherine Zeta Jones a împlinit 51 de ani pe data de 25 septembrie 2020, însă cu greu îi dai. Actrița britanică arată spectaculos și reușește să își mențină aceeași greutate de ani de zile și să aibă un tonus de invidiat.

Dar cum reușește? Ei bine, ea este pasionată de yoga și nu a ezitat să le arate fanilor un antrenament, în cadrul unei postări pe pagina sa de Instagram.
Pe timpul filmării, vedeta se unduiește în diverse mișcări, în timp ce își etalează corpul fără cusur într-un costum de baie negru, la bordul unui iaht de lux.

"Iubesc Yoga pentru că mă ajută să menţin echilibrul corpului şi, totodată, şi al minţii", a mărturisit ea. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod