Kristen Bell, despre Nikki: "Nu am vrut sa fie un personaj rau si atat"

Kristen Bell o interpreteaza pe Nikki, in musical-ul "Burlesque",disponibil pe DVD si BLU-RAY incepand cu 16 mai. "Burlesque", filmul de debut al Christinei Aguilera, este o pelicula electrizanta, in timpul careia nu-ti poti stapani picioarele sa nu bata tactul si ochii sa nu zambeasca de incantare. Scenaristul si regizorul Steven Antin ofera o poveste nemuritoare despre aspiratii implinite in lumea showbiz-ului.
Kristen Bell o interpreteaza pe Nikki, in musical-ul "Burlesque", disponibil pe DVD si BLU-RAY incepand cu 16 mai. "Burlesque", filmul de debut al Christinei Aguilera, este o pelicula electrizanta, in timpul careia nu-ti poti stapani picioarele sa nu bata tactul si ochii sa nu zambeasca de incantare. Scenaristul si regizorul Steven Antin ofera o poveste nemuritoare despre aspiratii implinite in lumea showbiz-ului.

Ali, interpretata de Christina Aguilera, este o fata cu o voce senzationala, dintr-un mic orasel de provincie, care isi dorea cu ardoare ca idealurile ei sa se implineasca si nu putea concepe ca ele ar putea ramane doar niste vise.

Ce ti s-a parut cel mai amuzant la acest rol, mai ales ca a fost unul negativ?

In primul rand, pentru mine interpretarea personajelor negative este mereu o adevarata provocare. Rautatea are mai multe fete si trebuie sa cauti intodeauna dincolo de suprafata pentru a gasi adevaratele motive pentru care cineva e rau sau nu.
E unul dintre acele personaje care s-a luptat mult pentru a ajunge acolo unde este, iar atunci cand apare altcineva in fata reflectoarelor, rapindu-i momentele de glorie, se simte amenintata.

Dar ai reusit cumva sa dai o nota de umor acestui personaj.

Da, pentru ca nu am vrut sa fie doar un personaj rau si atat. Toti avem momentele noastre bune si rele, insa trebuie sa ne dam seama cum sa rezolvam problemele.

Cum ti s-a parut experienta de a lucra alaturi de Cher, o legenda a muzicii internationale?

Iti dai seama ca a fost emotionant, dar si intimidant in acelasi timp. Cand a venit sa discutam scenariul, prezenta ei acolo a fost pur si simplu deosebita. Iar atunci cand am inceput sa o cunosc mai bine mi-am dat seama cat de fermecatoare, dar si cu picioarele pe pamant este. E foarte joviala si vesela tot timpul.
Mi s-a parut ca e la fel de entuziasmata ca si mine sa fie acolo, iar mie mi s-a parut oarecum ironic avand in vedere parcursul nostru in cariera de pana acum.

Mai tii legatura cu ea, acum ca s-au incheiat filmarile?

Da, mai vorbim odata la cateva saptamani. Am dus-o pe mama mea sa ii vada spectacolul din Las Vegas si a fost profund impresionata. Cred ca acest film a fost inceputul unei adevarate prietenii.

"Burlesque" este filmul de debut al Christinei Aguilera.

Si a facut o treaba extraordinara. A fost foarte emotionata la inceput, dar atunci cand incepe un proiect e foarte dedicata, mai ales ca apare aproape in fiecare scena din film: canta, danseaza, joaca. Iar produsul final a iesit perfect.

Stiai ca esti o dansatoare innascuta?

Nu cred. (Rade) M-am distrat la filmari, insa cand m-am uitat la film m-am simtit putin jenata.
Mi-am zis ca trebuie sa fiu putin mai relaxata. Nu am avut cum sa fiu la nivelul celorlalte dansatoare care au fost in trupele unor artisti precum Beyonce sau Michael Jackson, insa cu siguranta mi-am descoperit un nou talent.



A fost distractiv?

A fost mai mult decat distractiv. Am lucrat cu niste dansatori profesionisti care ne-au sustinut foarte mult.

Faptul ca ai ales sa joci in "Burlesque", a fost ca si cum ai vrut sa iti demonstrezi tie insasi ceva?

Cu siguranta. Si sa stii ca asta a fost unul dintre motivele pentru care am acceptat sa intru in proiect.

Care a fost atmosfera pe platoul de filmare?

A fost ca un fel de ping pong intre munca asidua si distractie, mai ales ca ne-am concentrat foarte mult pe detalii. A fost ca si cum eram la liceu, doar ca in varianta imbunatatita in care toate fetele se inteleg. (Rade)

Cum ai reusit sa intri in forma pentru acest rol?

In primul rand datorita coregrafilor. Am inceput sa repetam cu 6 luni inainte tocmai pentru ca la filmari sa mearga totul perfect.

Cu ce ai ramas dupa aceasta experienta?

Mi-am dat seama cat de bine este sa te simti frumoasa si sexy, sa te accepti asa cum esti si sa fii femeie cu adevarat. La inceput recunosc ca mi-a fost putin frica sa ma bag in proiect, insa am ramas cu o experienta emotionanta si cu o multime de prieteni.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ecaterina pe 18 Mai 2011, 15:38
    cool

    Super filmul merita privit!!!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod