Arnold: Terminatorul de femei

Întreaga planetă a fost uimită la aflarea veştii că Arnold Schwarzenegger, actor apreciat, fost guvernator al statului California şi tată model şi soţia sa Maria Shriver s-au despărţit săptămâna trecută, după ce partenera alături de care a stat 25 de ani a aflat că soţul ei este tatăl unui copil născut în urmă cu peste un deceniu de o fostă angajată a familiei.

Dintr-o persoană publică foarte iubită şi credibilă, Arnold a ajuns, în câteva zile, un personaj a cărui viaţă dublă şi lipsă de moralitate a rănit şi a dezamăgit multe suflete."Maria Shriver este o Kennedy, şi ca un bun Kannedy ce este, a decis să ignore neplăcerile pe care soţul i le-a provocat", este de părere una dintre fostele amante ale lui Arnold.
1 din 6

"Am făcut sex neprotejat cu Arnold la el acasă"

Iniţial, Arnold, în vârstă de 63 de ani, a sugerat faptul că despărţirea este temporară şi că cei doi soţi depun eforturi pentru a ajunge la o împăcare. "Ne iubim în continuare foarte mult", a declarat fostul guvernator. "Suntem foarte norocoşi că avem patru copii extraordinari şi luăm lucrurile pe rând, zi de zi", a mai spus acesta.

Maria Shriver, în vârstă de 55 de ani, a părăsit reşedinţa din Brentwood a familiei Schwarzenegger la începutul acestui an, după ce soţul ei a confirmat paternitatea copilului conceput cu menajera. Fosta angajată a lucrat pentru familia Schwarzenegger timp de 20 de ani şi s-a pensionat în luna ianuarie.

"După ce am terminat mandatul de guvernator, i-am spus soţiei mele despre acel acest copil", a precizat Arnold Schwarzenegger într-o declaraţie făcută luni (n.r.16.05) pentru The Times. "Înţeleg şi merit pe deplin aceste sentimente de furie şi dezamăgire din partea prietenilor şi a familiei. Nu am nicio scuză şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru răul pe care l-am făcut. Mi-am cerut scuze faţă de Maria, de copii şi de întreaga familie. Îmi pare rău cu adevărat", a mai spus acesta.

Potrivit presei americane, Arnold Schwarzenegger şi-a asumat încă de la început întreaga responsabilitate financiară pentru creşterea copilului, pe care continuă să o asigure şi în prezent.

 

La începutul acestei săptămâni, înainte ca Arnold Schwarzenegger să recunoască public paternitatea, fosta angajată, Mildred Baena, a spus că un alt bărbat - soţul ei de atunci - este tatăl biologic al copilului. Ea a spus că a renunţat din proprie iniţiativă la munca pe care o făcea pentru familia Schwarzenegger la începutul acestui an, după ce şi-a atins unul dintre obiectivele ei pe termen lung - acela de a lucra pentru familia Schwarzenegger timp de două decenii. "Am vrut să îmi închei cu bine cei 20 de ani de muncă şi am cerut să mă pensionez", a declarat fosta angajată, care a precizat că a primit o sumă frumoasă la despărţire şi că a rămas "în relaţii bune cu ei".

Fosta angajată Mildred Baena, în vârstă de 50 de ani, cu care Arnold are un copil de 14 ani declară: "Am făcut sex neprotejat cu Schwarzenegger în casa în care locuia cu familia". Potrivit unei investigaţii conduse de publicaţiile americane RadarOnline şi Star magazine, Baena recunoaşte că a rămas însărcinată atunci când lucra ca şi menajeră în casa familiei Schwarzenegger-Shriver. Mai mult, se pare că Baena era însărcinată cu fiul lui Arnold în acelaşi timp când soţia fostului guvernator al statului California era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lui, Christopher, acum în vârstă de 13 ani.

Baena câştiga 1,200 de dolari pe săptămână când lucra pentru Schwarzenegger. Acum, ea locuieşte într-o casă cu patru dormitoare şi piscină, dar mai are alte câteva proprietăţi în afara Los Angeles-ului în care locuieşte cu fiul lui Arnold şi cu ceilalţi trei copii ai ei.

19 Mai 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod