Kim Kardashian își "vinde" scump copilul: Cât costă primele poze cu fiica vedetei

Două milioane de dolari. Atât ar putea obține Kim Kardashian dacă va accepta oferta înaintată de o revistă din SUA pentru primele imagini cu fetița ei. Sunt foarte mulți bani, iar starleta vrea să refuze invitația mamei sale, de a apărea cu copilul în emisiunea ei, și să accepte ședința foto care i-ar aduce o sumă uriașă în cont. Surprinzător, Kim nu dorește banii pentru ea, ci are de gând să-i doneze.
Kim Kardashian este pregătită să o arate pe micuța North întregii lumi, dar nu oricum. Vedeta ia în considerare oferta foarte atractivă a unei publicații și pare tentată să refuze ideea de a apărea cu fiica ei în emisiunea mamei sale, Kris Jenner. 
 
Prezența în premieră a fetiței ar fi propulsat ratingul show-ului TV, însă Kim e mai atrasă de o ședință foto în exclusivitate pentru care ar primi două milioane de dolari, fiindcă astfel ar putea folosi banii în scopuri caritabile.  

Suma pe care Kim Kardashian și Kanye West ar încasa-o nu este nici pe departe cea mai mare primită de un cuplu de vedete pentru primele imagini cu bebelușul lor.
În 2008, cuplul Brad Pitt - Angelina Jolie a primit 14 milioane de dolari pentru primele fotografii în exclusivitate ale gemenilor lor Vivienne şi Knox.

Potrivit site-ului american TMZ.com, Kim a renunțat deja la varianta apariției TV. Show-ul realizat de Kris Jenner va debuta pe 15 iulie, iar mama starletei și-ar fi dorit un start în forță, mai ales după ce a promis că o mare parte din conținut va fi asigurat  de "clanul Kardashian".
 
 

Se pare că în spatele deciziei de a dona banii primiți ar fi iubitul vedetei, rapperul Kanye West, acesta fiind de părere că o ședință foto ar încălca mai puțin lor privată decât o emisiune TV. 
Totodată, micuța North nu va apărea în următorul sezon al reality show-ului "Keep Up With The Kardashians", informează TMZ.
 
 

Kim Kardashian a născut, pe 15 iunie, primul ei copil, cu o lună înainte de termen.
Prima fotografie cu Kim Kardashian după ce a născut a apărut săptămâna trecută, pe pagina de Facebook a starletei. În imagine, ea este surprinsă în timp ce dormea, vegheată de Bernard, boxerul lui Khloe și Lamar Odom.
 
 
 
Kim Kardashian şi Kanye West sunt împreună din aprilie 2012. În decembrie anul trecut, ei au anunţat că aşteaptă un copil.
 
 

La începutul lunii iunie, vedeta americană a devenit din nou o femeie liberă, după ce divorţul de fostul ei soţ, jucătorul de baschet Kris Humphries, a fost finalizat.

Acesta este cel de-al doilea divorţ pentru Kim Kardashian.
Starleta americană a fost căsătorită timp de patru ani cu producătorul muzical Damon Thomas, de care s-a despărţit în 2004.
 

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari, notează Mediafax.


Foto: Hepta / Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod