Kim Kardashian a ținut o dietă extremă ca să încapă în rochia purtată de Marilyn Monroe, iar nutriționiștii sunt îngrijorați

Toți ochii au fost pe starleta americană când ea a pășit pe covorul roșu la Met Gala.
Kim Kardashian a purtat luni, la Met Gala 2022, una dintre rochiile emblematice purtate de Marilyn Monroe. „Ei bine, aceasta a fost rochia lui Marilyn Monroe si are 60 de ani, a purtat-o cand i-a cantat ‘La multi ani’ presedintelui John F. Kennedy in 1962”, i-a spus Kim corespondentei revistei Vogue, La La Anthony.

Dar pentru asta, starleta in varsta de 40 de ani a facut mari eforturi.
Sacrificii pentru cea mai scumpa rochie din lume

Rochia a fost expusa in Orlando, Florida, la expozitia „Ripley’s Believe It or Not!”, relateaza People.
Kim a marturisit ca nu a fost greu sa primeasca acordul de a purta rochia, ci sa faca in asa fel incat aceasta sa-i vina perfect.

„Am avut ideea asta sa o incerc si atunci ei au venit cu garzi inarmate si cu manusi”, a povestit ea. „Am incercat-o si nu-mi venea. Am spus ‘dati-mi trei saptamani’. A trebuit sa slabesc sapte kilograme pentru azi”, a dezvaluit vedeta. Nutritionistii care au comentat decizia ei se declara ingrijorati, pentru ca trei saptamani este prea putin timp pentru a slabi sapte kilograme.

„A fost o mare provocare.
Ca un rol de film. Am fost hotarata sa incap in ea. N-am consumat deloc carbohidrati si zahar aproape trei saptamani. Avem pizza si gogosi la petrecerea de dupa”
, a mai spus ea. Citește continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod