Brunch de weekend: Rețete cu verdețuri de primăvară și brânză de capră

A sosit vremea pentru o varietate imensă de frunze aromate și proaspete, în ton cu primăvara.
Untisor, spanac, leurda, urzici, ceapa verde, salata de gradina. Atat de multe variante de frunze proaspete, de sezon, numai bune de inclus in retete fresh, gustoase si extrem de sanatoase.

Daca nu stii cum sa le integrezi pe toate in dieta ta si cauti o reteta cu verdeturi de primavara, cea de mai jos te va inspira, fara indoiala. Respecta pasii si conteaza pe ingrediente proaspete, insa nu ezita sa improvizezi!

Reteta cu verdeturi de primavara, oua si branza de capra


Vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

  •     Mix de frunze de sezon (baby spanac, untisor, valeriana, salata verde)
  •     O lingura de ulei de masline
  •     O lingura de zeama de lamaie
  •     O lingura mare de crema de branza de capra
  •     O felie de paine cu maia
  •     2 ridichi medii

Citește continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod