Rețete low-carb delicioase pe care le poți prepara rapid

O dietă low-carb nu doar că te ajută să îți echilibrezi în timp greutatea corporală, dar te ajută și să previi diabetul, afecțiunile de inimă, nivelul de inflamație din corp și dezechilibrele de metabolism. Iată câteva rețete sănătoase care te vor ajuta să ai mai multă energie pe tot parcursul zilei.
Cum iti dai seama ca aportul de carbohidrati depaseste nevoile organismului tau? Mai tot timpul te simti vlaguita si totodata scade si puterea ta de concentare. De asemenea, dupa o masa prea bogata in paste fainoase, paine, cartofi, produse de patiserie sau exces de fructe dulci, simti nevoia sa te intinzi si sa-ti faci siesta mai mult decat e nevoie. Nu te ingrijora, o alimentatie echilibrata te ajuta sa inlaturi toate aceste neplaceri.

Descopera sase retete cu timp scurt de preparare si ingrediente low-carb foarte satioase!

Mic dejun


Omleta cu verdeturi si branza de vaci


Ingrediente:

  •     2 oua
  •     doua fire de ceapa verde
  •     o mana de frunze de spanac baby
  •     doua linguri rase de branza de vaci
  •     ulei de masline
  •     un praf de sare si piper

Preparare:

Speli verdeturile si le tai marunt. Spargi ouale intr-un vas, le bati cu telul si apoi le amesteci cu verdeturile tocate, branza de vaci si asezonezi cu sare si piper dupa gust.
Incingi tigaia cu putin ulei de masline si coci omleta la foc domol, trecand din cand in cand cu varful unei linguri de lemn pe marginea tigaii pana cand se desprinde usor. Poti servi omleta calda cu o felie de paine de secara sau o galeta de orez expandat. Citește continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod