Khloe Kardashian și fostul iubit infidel așteaptă al doilea copil printr-o mamă surogat

Khloe Kardashian așteaptă al doilea copil cu Tristan Thompson, după o relație cu multe năbădăi și infidelități.

Familia Kardashian nu încetează să ne suprindă din nou, de data aceasta cu vestea că Khloe Kardashian și fostul iubit infidel, Tristan, așteaptă cel de-al doilea copil printr-o mamă surogat, a declarat un reprezentat al familiei Kardashian pentru CNN.

Fostul cuplu mai are o fetiță în vârstă de 4 ani, True


"Putem confirma că True va avea un frate care a fost conceput în noiembrie. Khloé este incredibil de recunoscătoare extraordinarei mame surogat pentru o binecuvântare atât de frumoasă", a spus reprezentantul.

"Am dori să cerem bunătate și intimitate pentru ca Khloé să se poată concentra asupra familiei ei", a adăugat acesta.



În ultimii ani, Khloe Kardashian a fost deschisă cu privire la dorința ei de a-și mări familia. Eforturile ei de a concepe un copil prin FIV și asistență pentru fertilitate au fost documentate pe larg în reality show-ul: "Keeping Up With the Kardashians".



În timp ce Khloe și Tristan au avut o relație tumultoasă care s-a încheiat după vestea că baschetbalistul a înșelat-o și a avut un copil cu o altă femeie, ei se ocupă și comunică în continuare pentru creșterea fetiței lor.

Istoricul relației lor tumultoase


Relația dintre cei doi a început în 2016 și s-a desfășurat în mare parte pe prima pagină a ziarelor și în emisiuni.



Cu câteva zile înainte ca fetița lor, True, să sosească pe lume în 2018, au apărut fotografii și videoclipuri cu un bărbat identificat ca fiind jucătorul de baschet, Tristan, sărutând și mângâind diferite femei. Un videoclip a fost filmat în aprilie, într-un club din Manhatann. Un altul, care înfățișează două femei sărutându-l a fost filmat în octombrie 2017 la Washington.

Dar acesta nu este primul scandal de infidelitate...


În 2019, Tristat a înșelat-o pe Khloe cu o prietenă de familie, Jordyn Woods, care a recunoscut că ea și Tristan s-au sărutat, dar a negat speculațiile că ea ar fi fost motivul despărțirii dintre Khloe și Tristan.

Khloe a acuzat-o inițial că minte pe social media, dar mai târziu a revenit la comentariile ei, admițând că trecea printr-o perioadă grea și s-a simțit umilită de zvonuri și și-a cerut scuze că a dat vina pe Woods.

"Ceea ce a fost mai greu și mai dureros este să fiu rănită de cineva atât de apropiat de mine. O persoană pe care o iubesc și pe care o tratez ca pe o soră mai mică", a scris ea pe Twitter. "Dar Jordyn nu este de vină pentru destrămarea familiei mele. Vina a fost a lui Tristan."

... și nici ultimul


Ei s-au despărțit în 2018, dar s-au împăcat în 2020 pentru a se separa din nou în 2021 când a fost dezvăluită vestea că Tristan așteaptă un copil cu instructoarea de fitness Maralee Nichols.

Copilul lor s-a născut în decembrie.

Foto: Hepta

14 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod