Relaxează-te vara aceasta în Dubai, cu cele mai bune activități din lume

O destinație de vacanță pe tot parcursul anului, Dubai întâmpină turiști din întreaga lume pe tot parcursul anului.
Cu o serie de atracții la temperaturi sub zero grade și cu experiențe răcoroase, de la patinoare, pârtii de schi acoperite și păduri tropicale captivante până la aventuri subacvatice, vizitatorii Dubai se pot bucura de o inspirată vacanță de vară în emirat. Și avem și o veste uimitoare pentru tine: Dubai te așteaptă pe tine, prietenii tăi și familia ta cu cea mai bună ofertă de vară: peste 70 de oferte "Stay More, Pay Less" de la cele mai bune hoteluri și stațiuni din Dubai, de la proprietăți de trei stele la prețuri accesibile până la experiența de lux de cinci stele.

Aici aveți cele mai bune idei de activități de vară din Dubai pentru YOUR ULTIMATE SUMMER!

Experimentați fiorul unui rollercoaster


IMG Worlds of Adventure este unul dintre cele mai mari parcuri tematice interioare din lume, cuprinzând patru zone tematice, și anume Cartoon Network, Lost Valley Dinosaur Adventure, MARVEL și IMG Boulevard. Cel mai mare parc tematic interior din Dubai este locul perfect pentru a petrece ziua cu familia, cu plimbări potrivite tuturor - de la copii mici la pasionații de adrenalină. Bucurați-vă de o zi plină de acțiune, plină de senzații tari, râsete și distracție și petreceți timp cu personaje mult iubite, cum ar fi Powerpuff Girls și The Avengers.

Foto: Dubai Economy and Tourism / IMG Worlds of Adventures

Lăsați copiii să învețe o nouă profesie


La KidZania, copiii, adolescenții și adolescenții cu vârsta cuprinsă între 4 și 16 ani pot explora un oraș de mărimea unui copil în care își încearcă mâna la peste 80 de profesii. Acest loc de joacă interior situat în Dubai Mall este un vast parc tematic educațional interior. KidZania oferă configurații realiste în care copiii pot învăța despre peste 70 de profesii diferite în orașul interactiv.  



Foto: Dubai Economy and Tourism / KidZania

Faceți o vizită în pădurea tropicală


Există o mulțime de opțiuni disponibile pentru iubitorii de natură și animale sălbatice din oraș. The Green Planet la City Walk este un ecosistem închis care recreează lumea încântătoare a pădurii tropicale, cu peste 3.000 de plante și animale și cel mai mare copac interior din lume, creat de om și care susține viața. Vizitatorii se pot bucura de o întâlnire de aproape și personală cu leneșul, în timp ce mamiferul somnoros se plimbă liber printre floră, întâlnește lemuri prietenoși sau explorează Australia Walkabout pentru a arunca o privire asupra wallabiilor sau Australian Carpet Python.



Foto: Dubai Economy and Tourism / The Green Planet

Pune-ți mintea la încercare


Tepfactor este prima experiență de aventură de acest fel care ajunge pe țărmurile Dubaiului. Fiind o experiență distractivă concepută pentru ca toată lumea să se bucure în JBR, jucătorii se pot aștepta la adrenalină, ore de râs și amintiri care să dureze toată viața, în timp ce manevrezi 21 de provocări în jurul peșterii, care vor pune echipa ta la încercare supremă.


 
Foto: Dubai Economy and Tourism / Tepfactor

Explorează un labirint interior


Jumble este o aventură în interior care îți testează forța, rezistența, puterea creierului și abilitățile cognitive. Acest labirint urban invită oaspeții să termine puzzle-urile cât mai repede posibil, astfel încât trebuie să-ți folosești toate simțurile și abilitățile pentru a ieși învingător.



Foto: Dubai Economy and Tourism / Jumble Dubai

Retrăiește-ți tinerețea


Brass Monkey
este un loc de divertisment cu două etaje care promite ore de distracție pentru toată lumea. Situat pe insula modernă Bluewaters, locația destinată exclusiv adulților găzduiește o pistă populară de bowling cu 12 benzi, simulatoare de curse VR și peste 60 de jocuri arcade. Îți poți retrăi copilăria provocându-ți prietenii la o rundă de Pac-Man retro, cercurile de tragere, hochei pe aer și multe altele.


 
Foto: Dubai Economy and Tourism / Brass Monkey

Îndepărtează-ți necazurile


Bounce, cel mai mare parc de trambuline interioare din Dubai, este compus din trambuline de la perete la perete, airbag-uri și un curs de provocare de aventură. Spațiul are, de asemenea, Bounce-X, primul parc de teren freestyle din lume, oferind cel mai bun loc de joacă interior de adrenalină, cu cursuri de parkour și caracteristici de freestyle. Pentru săritorii juniori, există chiar și o zonă dedicată cu o zonă de trambulină special construită și cutii de alpinism.


 
Foto: Dubai Economy and Tourism / Bounce

Intră în zona plină de distracție


The Adventure Zone are activități distractive pe care copiii le vor adora și cărora adulții nu le vor putea rezista. Adventure Zone oferă cea mai mare gamă de activități pentru copii din Dubai într-o arenă interioară care include speologie, un parc de skate, o tiroliană, o trambulină, ziduri distractive și multe altele.

Distracție pe role


Roll DXB aduce Roller Disco în Dubai pentru cea mai bună activitate old-school cu ​​cele mai bune vibrații retro. Situat în Mina Rashid, spațiul primește patinatori de toate nivelurile. Oaspeții pot chiar să ia lecții pentru a-și dezvolta toate abilitățile fundamentale și chiar să învețe câteva mișcări de dans emblematice pe roți.


 
Foto: Dubai Economy and Tourism / Roll DXB

Joacă golf cu atitudine


Pentru o seară plină de distracție, vizitatorii se pot îndrepta către o destinație de sport și divertisment Top Golf, situată în renumitul Emirates Golf Club pentru o experiență de golf antrenantă. Cu priveliști uimitoare asupra orizontului Dubaiului, oaspeții de toate nivelurile, aptitudinile și grupele de vârstă pot rezerva o cabină privată cu climatizare controlată, dotată cu mingi de înaltă tehnologie, în care să-și exerseze leagănarea, în timp ce iau masa cu mâncăruri ușoare.


 
Foto: Dubai Economy and Tourism / Top Golf

Patinează pe un patinoar de dimensiuni olimpice


Sfidând așteptările, cel mai bun loc pentru patinaj este cel de dimensiune olimpică Dubai Mall Ice Rink. Copiii și adulții deopotrivă se pot bucura de acest tărâm al minunilor de iarnă și pot alege între programul Learn to Skate, conceput atât pentru tineri, cât și pentru cei cu inimă, sau freestyle la cele mai bune ritmuri antrenate de un DJ. Există chiar și șansa unui joc de Broomball, în care echipe de șase jucători se confruntă într-o luptă pentru a mătura mingea în plasă.


 
Foto: Dubai Economy and Tourism / Dubai Mall Ice Rink

Bucurați-vă de un tărâm al minunilor de iarnă


Numită „Cea mai bună stațiune de schi acoperită din lume” pentru un record de șase ani la rând, Ski Dubai este destinația perfectă pentru vizitatorii care doresc să înfrunte temperaturile mai reci. Oaspeții pot învăța cum să schieze, să facă snowboard sau chiar să se joace cu pinguinii rezidenți. Parcul de zăpadă de 4.500 mp din Ski Dubai oferă săniuș, săniuș, zorb balling, precum și plimbări, inclusiv Mountain Thriller, o aventură de adrenalină, care transportă călăreți 150 m la viteze de până la 40 km/h.


 
Foto: Dubai Economy and Tourism / Ski Dubai

Scufundați-vă la noi înălțimi


Deep Dive Dubai este locul potrivit pentru toți pasionații de aqua. Piscina cu adâncimea de 60,02 m a centrului de agrement este certificată de Guinness World Records drept cea mai adâncă piscină pentru scufundări din lume. În formă de stridie, designul clădirii aduce un omagiu moștenirii de scufundări cu perle din Dubai și curajul pionierilor din Emirate.



Foto: Dubai Economy and Tourism / Deep Dive Dubai

Urmărește o performanță uluitoare


Participarea la un spectacol în uimitoare Dubai Opera, concepută să semene cu emblematicul Dhow (navă tradițională de pescuit), este o vizită obligatorie pentru pasionații de cultură care vizitează orașul. Spectacolele variază de la spectacole de comedie până la spectacole rock, pop și jazz și, desigur, unele dintre cele mai bune spectacole de operă din lume. Alternativ, de ce să nu mergeți în culise prin turul de arhitectură și să experimentați secretele casei de teatru și să aflați despre sculpturile și operele de artă special create în interiorul și în jurul locației?


 
Foto: Dubai Economy and Tourism / Dubai Opera

Fii uimit de un spectacol live, captivant


La Perle, situat în Habtoor City, este un spectacol live, captivant și primul spectacol permanent din regiune. Având loc într-un teatru acvatic unic, construit special, care deține 2,7 milioane de litri de apă, spectacolul este plin de cascadorii inspiratoare, spectacole artistice uimitoare, efecte speciale și imagini uluitoare. La Perle este o experiență teatrală unică de care să se uimească întreaga familie.



Foto: Dubai Economy and Tourism / La Perle

Angajați toate simțurile la o expoziție multimedia


Theatre of Digital Arts, o expoziție unică multi-senzorială și imersivă multi-media este situată în Souk Madinat Jumeirah și oferă un centru de divertisment, educație și artă. Nu numai că oaspeții pot explora expozițiile digitale și captivante unice, dar există și cursuri de master regulate, atât pentru adulți, cât și pentru copii.


 
Foto: Dubai Economy and Tourism / Theatre of Digital Arts

Vizitați un muzeu viu


Numit „muzeu viu”, Museum of the Future este cel mai nou reper din Dubai și se mândrește de-a lungul autostrăzii orașului, Sheikh Zayed Road. Creat de Dubai Future Foundation și lansat pe 22 februarie 2022, Muzeul explorează modul în care lumea în care trăim ar putea evolua în următoarele decenii folosind știința și tehnologia. Muzeul încorporează elemente ale expozițiilor tradiționale, teatru captivant și atracții tematice, astfel încât vizitatorii să poată privi dincolo de prezent și către posibilitățile nelimitate ale viitorului.


 
Foto: Dubai Economy and Tourism / The Museum of The Future

Aflați despre artiștii locali


Într-o poziție privilegiată pe malul apei Jaddaf, Jameel Arts Centre este un frumos spațiu urban dedicat expunerii de artă modernă și contemporană de la artiști locali și internaționali. Situat aproape de Aeroportul Internațional Dubai și Dubai Festival City, Jameel Arts Centre sprijină artiștii și comunitățile creative și prezintă comisii și reportaje culturale, precum și expoziții individuale și de grup, extrase atât din Colecția Art Jameel, cât și prin colaborări regionale și internaționale.



Photo: Dubai Economy and Tourism / Jameel Arts Centre

Immerse yourself in the local culture


The magnificent showcase Etihad Museum is a must-visit for visitors to Dubai who are keen to learn more about the UAE, its history, culture and heritage. Through interactive exhibitions and displays covering more than 25,000 sqm, visitors can learn how the country was formed just over 50 years ago. There are also regular events, workshops and tours.


 
Photo: Dubai Economy and Tourism / Etihad Museum

14 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod