Khloe Kardashian s-a despărţit de iubit pentru a fi alături de soţul ei

Lamar Odom s-a trezit din comă şi i-a spus starletei care l-a vegheat pe patul de spital că o iubeşte. Emoţionată, ea i-a dat papucii lui James Harden.

Khloe Kardashian a decis să se împace cu soţul ei. După ce a stat mai multe zile la căpătâiul lui, acesta şi-a revenit din comă. Starea baschetbalistului, care a fost spitalizat, miercuri, după ce a fost găsit fără cunoştinţă într-un bordel din Nevada, s-a îmbunătăţit, acesta reuşind să respire fără ajutorul aparatelor, informează presa americană.

Lamar Odom a fost internat după ce ar fi consumat un medicament din plante înlocuitor pentru Viagra, el petrecându-şi ultimele weekendul trecut alături de mai multe femei.

Odom a fost transportat la spital cu ambulanţa, de la Pahrump la Las Vegas (100 kilometri), deoarece, din cauza înălţimii sale (2.08 metri), targa nu a încăput într-un elicopter. Odom a acuzat probleme la rinichi şi ficat.

Vineri, sportivul a reuşit să deschidă ochii şi să spună câteva cuvinte. Şi se pare că acesta i-a declarat iubirea soţiei sale. Potrivit tabloidului online TMZ, când s-a trezit din comă, acesta i-a spus lui Khloe: "Te iubesc". Impresionată de situaţia lui Lamar, dar şi de cuvintele lui, sora lui Kim Kardashian a decis să pună capăt relaţiei cu James Harden, lucru care nu i-a picat bine iubitului ei, relatează cotidianul britanic Daily Mail.
care notează că recuperarea baschetbalistului va dura câteva luni.

În orice caz, întors din morţi, Lamar a mai primit o şansă şi ar putea ieşi mai puternic din această experienţă dificilă. El a fost externat din spitalul Sunrise, din Las Vegas, la doar o săptămână după ce a fost găsit fără cunoştinţă şi a fost dus cu elicopterul la Los Angeles, unde va continua recuperarea. Potrivit E! News, Khloe a zburat alături de soţul ei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod