Khloe Kardashian s-a despărţit de iubit pentru a fi alături de soţul ei

Impresionată de situaţia soţului ei, Khloe Kardashian a decis să renunţe la relaţia cu James Harden


Faptul că Lamar a fost transportat pe calea aerului e un semn bun, notează Daily Mail: cu câteva zile înainte, medicii nu şi-au dat acordul pentru transferul aerian, din cauza stării sale precare de sănătate. El a făcut deja mici progrese şi poate să-şi mişte braţele şi membrele inferioare, dar încă nu poate sta în picioare. Analizele efectuate cu ajutorul computerului tomograf au ieşit bine, dar medicii trebuie să se asigure că el nu are probleme de ordin cognitiv.

Totodată, el a rămas pe dializă, întrucât i-au cedat rinichii. Lamar a trecut însă cu bine un test de înghiţire, e un semn bun în privinţa funcţiilor neurologice, notează E! News.

În pofida procedurii de divorţ aflată în desfăşurare, pe care vedeta de reality-show a deschis-o în 2013, cei doi încă sunt căsătoriţi, în lipsa unei decizii judecătoreşti care să consfinţească oficial despărţirea lor.

După ce a aflat că Lamar e în comă, Khloe i-a stat alături cu devotament şi intenţionează să nu-l lase singur în lunile de tratament care vor urma, scrie Daily Mail, şi are de gând să renunţe la relaţia cu James Harden (26 de ani), cu care era cuplată de patru luni.


În vârstă de 35 de ani, Lamar Odom este dublu campion al NBA în 2009 şi 2010 cu Los Angeles Lakers, iar în ultimii ani nu a mai evoluat din cauza dependenţei de droguri, notează Mediafax.

În 2009, Lamar Odom s-a căsătorit cu starleta Khloe Kardashian, cei doi având şi un reality-show intitulat "Khloe & Lamar".


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod