Katy Perry a născut: Prima imagine cu fetița ei i-a cucerit pe fani


Actorul Orlando Bloom şi cântăreaţa Katy Perry au devenit părinţii unei fetiţe pe care au botezat-o Daisy Dove.

"Bun venit pe lume, Daisy Dove Bloom! Suntem onoraţi să prezentăm noul bulgăre de bucurie al ambasadorilor bunăvoinţei Katy Perry şi Orlando Bloom", a transmis joi UNICEF.

Mama şi copilul se simt bine, relatează Daily Mail. Pentru a marca naşterea copilului lor, cei doi au deschis o pagină pentru donaţii în sprijinul mamelor care urmează să nască - să aibă parte de o îngrijire medicală de calitate.



În luna aprilie, Bloom şi Perry au dezvăluit că aşteaptă o fată, ea fiind primul copil al celor doi.

La începutul lunii martie, cântăreaţa americană, care are de mai mult de trei ani o relaţie cu actorul Orlando Bloom, a anunţat, prin intermediul videoclipul piesei "Never Worn White", că este însărcinată.

Katy Perry, numită recent de prinţul Charles ambasador al British Asian Trust pentru India, s-a logodit anul trecut cu Bloom.

Ea a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.

Orlando Bloom a mai fost căsătorit în perioada 2010 - 2013 cu modelul Miranda Kerr, cu care are un fiu, Flynn, născut pe 6 ianuarie 2011.

Bloom și Katy Perry s-au cunoscut în ianuarie 2016. Cei doi s-au despărțit în februarie 2017, la 48 de ore după ce fuseseră fotografiaţi împreună la petrecerea organizată de revista Vanity Fair cu ocazia ceremoniei de acordare a premiilor Oscar, apoi s-au împăcat.
 


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod