Kate Winslet, sofisticată și sigură pe ea: Actrița arată divin la 39 de ani

Actrița britanică a făcut impresie la New York


Kate Winslet cunoaște bine New York-ul, după ce a locuit timp de mai mulți ani în Manhattan, în timp ce era căsătorită cu al doilea ei soț, Sam Mendes. După ce s-a căsătorit cu Ned Rocknroll, în 2012, ea s-a mutat în Anglia, unde își crește fiul în vârstă de un an și șase luni, Bear, alături de băiatul din căsnicia cu Sam Mendes, Joe (10 ani) și de fiica din căsătoria cu primul soț, Jim Threapleton, Mia (14 ani).

Winslet este cunoscută pentru interpretarea unor personaje feminine complexe, pe care le-a jucat într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire/ Sense and Sensibility" şi muza lui J.

M. Barrie din "În căutarea Tărâmului de Nicăieri/ Finding Neverland".

Actriţa britanică a fost preferata criticilor în ultimii ani, primind, în 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" şi un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road", un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950, notează Mediafax. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei soţ.

Kate Winslet a primit, în martie anul trecut, o stea pe Walk Of Fame - Aleea celebrităţilor - din Hollywood, Los Angeles.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Iunie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod