Kate Winslet, despre casnicie

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Eva, actrita vorbeste despre relatia de cuplu prin prisma ultimului ei rol
 Dupa ce Leonardo DiCaprio ne-a vorbit despre rolul pe care l-a interpretat in pelicula "Nonconformistii" ("Revolutionary Road"), a venit randul partenerei lui, Kate Winslet, sa o faca. Totul despre acest film, despre personaje si despre ce inseamna casnicia pentru Winslet, intr-un interviu, in exclusivitate, pentru Eva.ro.

Care sunt rolurile lui Frank si al lui April Wheeler in pelicula "Nonconformistii" ("Revolutionary Road")?


Frank si April Wheeler sunt personajele principale ale peliculei intitulate "Nonconformistii" ("Revolutionary Road"), al carei subiect se bazeaza pe romanul scris de Richard Yates. Sunt foarte tineri, proaspat casatoriti, si se muta din Manhattan, in suburbii. Lucrurile evolueaza si ei realizeaza ca nu sunt deloc fericiti cu viata pe care o duc. In plus, realizeza ca sunt diferiti de vecinii si prietenii lor, si asta nu e bine.

Din punctul meu de vedere, cred ca April are nevoie de mai multa aventura in viata ei. Un pic mai multe posibilitati decat cele oferite de Revolutionary Road, locul in care stau. Reuseste sa-i spuna aceste lucruri lui Frank, reuseste sa fie sincera cu el, ii spune ca se simte izolata, singura, si ca nu asta este viata pe care si-au dorit-o, nu este viata la care au visat.

Ce reprezinta pentru familia Weeler si pentru apropiatii lor posibilitatea de a se muta la Paris?

Pentru Weelers, si in special pentru April, acesta este lucrul la care viseaza. Reprezinta posibilitatea unui viitor nou si a unei vieti pe care si-o doreste din tot sufletul. Este satula de viata de zi cu zi pe care o duce si este constienta ca acest lucru nu se va schimba, aici. Nu are alta solutie. Femeile din anii '50 chiar nu aveau nicio solutie, nu puteau sa faca alegeri de capul lor.

Daca este sa vorbim despre oamenii din jurul lor, putem sa spunem ca acestia ii cred nebuni. Cum poti sa spui ca nu esti fericit cand ai o casa frumoasa, cu un gard alb superb si doi copii minunati?

Cum indraznesti sa nu accepti aceasta viata? Nu acestea sunt lucrurile la care visam cu totii? Nu suntem fericiti cand le avem pe toate? Ei bine, pentru Frank si April toate acestea semanau intr-un fel cu "Sarutul Mortii".
28 Iulie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod