Kate Moss a depus mărturie în apărarea lui Johnny Depp, iar fanii cred că cei doi vor fi din nou împreună: „Dragostea adevărată e eternă”

După ce Kate Moss a depus mărturie în apărarea lui Johnny Depp, în procesul dintre acesta și fosta lui soție, Amber Heard, rețelele de socializare s-au umplut de speculații referitoare la o posibilă refacere a faimosului cuplu din anii '90.

Moss, în vârstă de 48 de ani, care este recunoscută pentru faptul că nu vorbește niciodată despre viața sa personală, a depus mărturie în procesul dintre fostul său iubit și Amber Heard. Aceasta din urmă a susținut în timpul procesului că Johnny Depp a împins-o pe Kate Moss pe scări atunci când formau un cuplu. Dar supermodelul a contrazis-o pe Heard.
Întrebată de avocați dacă Depp a împins-o vreodată pe scări, Moss a răspuns: „Nu, nu m-a împins, lovit sau aruncat pe nicio scară”.

Kate a depus mărturie prin intermediul unui apel video, iar interacțiunea dintre ea și fostul său partener i-a făcut pe internauți să creadă că cei doi au în continuare sentimente unul pentru celălalt.


Moss și Depp au format unul dintre cele mai populare cupluri de la Hollywood în perioada 1994-1998.

Rețelele de socializare au fost inundate de postări în care userii susțin că Moss este „marea iubire” a lui Johnny Depp. Unii dintre ei au remarcat că fața lui Depp „s-a luminat” atunci când a văzut-o pe Kate pe ecran, în timp ce alții s-au întrebat dacă foștii iubiți încă mai au sentimente unul pentru celălalt.

Pe de altă parte, fanii celor doi speră ca interacțiunea dintre ei în timpul procesului să ducă la o împăcare, după 25 de ani de când au fost împreună.


Actorul în vârstă de 58 de ani și modelul britanic de 48 de ani au format un cuplu timp de aproape patru ani în anii '90, iar când Depp a pus capăt relației pentru se concentra asupra carierei, ea a recunoscut că a fost devastată timp de câțiva ani din cauza despărțirii.

La mulți ani după ce relația lor s-a încheiat, cele două staruri par să-și amintească cu plăcere de trecut.
Mulți dintre cei care au urmărit procesul, care este transmis live online, au observat că cei doi își zâmbesc și par să fie fericiți că se revăd.

„Putem să facem o petiție pentru ca Johnny Depp și Kate Moss să fie din nou împreună?”, a glumit un user.

„Mâna sus cine vrea ca Johnny și Kate să fie iar împreună”, a scris o altă persoană.

„Îți poți da seama că Kate Moss încă îl mai iubește pe Johnny. Dragostea adevărată e eternă”, a postat un user.

„Putem să vorbim despre faptul că fața lui Johnny s-a luminat după ce i-a văzut chipul lui Kate pe ecran?”, a comentat un internaut.


„Aceasta este iubirea adevărată și respectul dintre doi oameni”, a scris o persoană.

Expertul în limbaj corporal Judi James a declarat pentru Daily Mail că expresiile și mișcările faciale subtile ale lui Moss în timpul procesului arată „afecțiune reziduală” față de fostul iubit.

„Întrebată 'Îl cunoști pe Johnny Depp?', mișcările faciale foarte subtile ale lui Kate au sugerat afecțiune reziduala la acele amintiri.
Partea dreaptă a gurii se ridică într-un zâmbet subtil atunci când spune 'Da, îl cunosc'”, a declarat specialistul.

Johnny Depp și Amber Heard (35 de ani), care au fost căsătoriți timp un an, din 2015 până în 2016, se confruntă de câteva săptămâni într-un proces de defăimare intentat de actorul din „Pirații din Caraibe”.

Procesul are scopul de a determina dacă un articol scris de Heard și publicat în 2018 de Washington Post, în care îl acuză pe fostul soț de violență domestică, l-a defăimat pe actor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
26 Mai 2022
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxana G pe 26 Mai 2022, 21:37
    Vanessa Paradis

    Johnny Depp nu a avut o relatie cu Kate Moss , a avut o relatie de lunga durata cu Vanessa Paradis mama copiilor lui

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod