Kate Middleton: 6 obiceiuri care o transformă într-o femeie sclipitoare


3. Îşi hidratează tenul

O piele hidratată arată mult mai tânără şi este mult mai elastică decât un ten uscat. De aceea, prinţesa foloseşte creme hidratante şi emoliente. Spre surprinderea fanilor săi, frumoasa soţie a prinţului William foloseşte un produs foarte accesibil ca preţ pentru a-şi hidrata faţa, care se găseşte inclusiv în farmacii. Este vorba despre crema Nivea Pure&Natural Moisturising Day Cream, pe care prinţesa o foloseşte zilnic.

4. Îşi îngrijeşte unghiile

Asemenea Reginei care îi este bunică soţului lui Kate, prinţesa preferă culorile pale şi pastelurile atunci când vine vorba despre alegerea unui lac de unghii.

Brandul preferat al prinţesei este Essie, iar nuanţa pe care o preferă de la această firmă este Allure, un roz pal semi-transparent.

5.Foloseşte o cremă care previne îmbătrânirea

Nicio femeie nu îşi doreşte să aibă riduri, iar produsele care previn îmbătrânirea prematură a tenului trebuie folosite începând de la vârsta de 25 de ani. Acestea sunt împărţite pe categorii de vârstă şi pe tipuri de ten. Alege produsele care ţi se potrivesc şi care sunt compatibile cu problemele tenului tău.
Kate Middleton foloseşte, pe lângă cremele emoliente şi hidratante, o mască antirid Deborah Mitchell’s Heaven Bee Venom Mask.

6. Are un machiaj-semnătură

Lui Kate Middleton îi place să păstreze lucrurile simple şi nu exagerează cu nimic atunci când vine vorba de machiajul ochilor. Prinţesa foloseşte nuanţe gri şi maronii de fard, pe care şi le cumpără de la Bobby Brown, iar pentru sublinierea delicată a ochilor foloseşte un eyeliner Artliner şi un rimel Lancome Hypnose Mascara

9 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod