Jude Law are cu ce se mândri: Iris, fiica lui superbă, este model și actriță

Pe Instagram, fotografiile postate de Iris Law strâng zilnic mii de aprecieri din partea fanilor.
Modelul și actrița în vârstă de 21 de ani, care este fiica actorilor britanici Jude Low și Sadie Frost, dar și fina supermodelului Kate Moss, își folosește talentul și creativitatea pentru a-i inspira pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Citește și: Kate Middleton, cu fața plină de vânătăi și tăieturi. Un artist i-a editat imaginea fără acorul Palatului


Debutul său în actorie, în mini seria despre formația Sex Pistols care este regizată de Danny Boyle (cunoscut pentru filme precum „Transpotting” și „Slumdog Millionaire”), și faptul că a devenit imaginea unor branduri de top așa cum sunt Dior sau La Perla, au ajutat-o să devină un adevărat star în rândul tinerilor din generația sa și nu numai.


Iris este feministă convinsă și a declarat cu numeroase ocazii că este inspirată de femeile din viața ei.

„Femeile din viața mea mă inspiră zilnic prin bunătatea lor și firea lor muncitoare. Îmi place să creez ocazii în care să îi reunesc și să îi surprind pe cei dragi și sper să îmi inspir familia și prietenii să se aprecieze și să prețuiască unii pe ceilalți”, a spus fiica lui Jude Law într-un interviu pentru L'Officiel.

Ea a mai dezvăluit că preferă să împărtășească cu fanii săi de pe Instagram lucruri care contează, nu doar fotografii frumoase, care se bazează numai pe aspectul său fizic.

„Încerc să fiu recunoscătoare și nu mă axez numai asupra aspectului fizic, pentru că nu asta ar trebui să fie cel mai important lucru în viață.
Încerc să mă concentrez asupra lucrurilor pe care le fac în viața mea sau ceea ce fac pentru alții”, a mai spus modelul.


Iris, care este fiica actorului Jude Law și a actriței Sadie Frost, un cuplu de top al anilor '90, recunoscut pentru petrecerile extravagante, a crescut într-o familie boemă, inconjurată de artiști și staruri. Nu este o surpriză că a urmat aceeași cale precum părinții săi, însă spune că nu a fost prima sa alegere sau ceva ce toată lumea ar fi așteptat de la ea.

„Nimeni nu m-a împins de la spate să intru în această industrie pentru că am fost întotdeauna concentrată asupra studiilor. Dar sunt norocoasă că am în jur oameni minunați pe care îi admir și de la care știu că pot cere întotdeauna sfaturi”, a declarat Iris.

„Dacă fac ceva nou ce nu am mai făcut, părinții mei l-au făcut înaintea mea, și îi pot suna întotdeauna.
Este grozav să ai de la cine primi sfaturi”, a mai spus modelul.

Ea a mai declarat că apelează adesea și la sfaturile nașei sale de botez, supermodelul Kate Moss, atunci când are nevoie de îndrumare în materie de modelling, dar și la designerul Stella McCartney.


„Este grozavă și are o mulțime de sfaturi pentru mine”, a spus Law, care în prezent studiază textilele la Facultatea de Arte Central Saint Martins din Londra. Ea speră să creeze în viitor o colecție cu McCartney. „Sper să ajungem să lucrăm împreună. Nu există cineva mai bun decât ea în materie de sustenabilitate. Ar fi șefa mea de vis”, a declarat Iris pentru Evening Standard.

La 21 de ani, realizările lui Iris Law în lumea modei sunt impresionante.
Ea și-a făcut debutul printr-o colaborare cu brandul britanic Illustrated People, iar apoi a fost imaginea unor campanii pentru branduri de top precum Marc Jacobs, Loewe, Stella McCartney și La Perla. În prezent este beauty ambassador pentru Dior.

Chiar înainte de pandemie, Iris și-a făcut debutul pe catwalk, într-o prezentare pentru Miu Miu de la Săptămâna Modei de la Paris. Ea a fost susținută de prietena sa, modelul Kaia Gerber, fiica faimoasei Cindy Crawford.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
29 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod