5 lucruri pe care să le știi despre intuiția ta: Când trebuie și când NU trebuie să o asculți?

Cu siguranță, ai auzit de nenumărate ori sfatul „ascultă-ți intuiția”. Este această recomandare valabilă în orice situație? Cum știi că nu este cazul să te bazezi pe ea?
Cand vine vorba despre intuitie, exista zeci de intrebari si experiente diferite.

Unele persoane afirma ca au o relatie stransa cu intuitia lor, aceasta fiind mereu un ghid de baza in luarea tuturor deciziilor. Altele spun ca, desi sunt deschise, parca nu primesc niciun semn de la intuitia lor. Pur si simplu, nu apare niciodata! Apoi, alte persoane spun ca prefera sa se bazeze pe ratiune, iar feeling-ul sa ramane in plan secundar, chiar daca este destul de proeminent.

Iata cateva lucruri importante pe care trebuie sa le stii despre intuitia ta, pentru a o utiliza pentru binele tau suprem!

1. Intuitia nu este separata de corp si de minte


Desi intuitia este promovata drept o voce misterioasa, aceasta nu vine din neant. De fapt, un lucru e sigur: intuitia este rezultatul unor procese foarte complexe care au loc in corp.

Asadar, intuitia nu este chiar atat de mistica precum pare si, in niciun caz, nu este separata de minte si de corp.
Din contra, intuitia apare in urma unor secvente extrem de elaborate care se desfasoara in creier. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod