Jojo şi Claudiu Bleonţ, în musicalul „Secunda doi”, realizat de Casa de Producţie TVR

TVR 2 şi TVR HD difuzează în premieră luni, 10 noiembrie, de la ora 20.10, producţia „Secunda doi”, în regia artistică a lui Constantin Dicu, după scenariul lui Ernest Fazekas. Musicalul realizat de Casa de Producţie TVR poate fi urmărit de la aceeaşi oră şi online pe TVRplus.ro.
„Casa de Productie TVR vă provoacă la o nouă aventură. De această dată însă, vom explora un teritoriu neglijat, pe nedrept, foarte multă vreme. Cheia abordării noastre este dată de policromia şi de polifonia unui minunat univers, acela al teatrului liric. Îmi doresc să fie de bun augur", a spus Demeter Andras, coordonator cu atribuţii de Director al Casei de Producţie TVR.

Din distribuţia acestei producţii fac parte Claudiu Bleonţ, Cătălina Grama (Jojo), Ion Chelaru, Georgiana Vişan, Silvia Coman, Marius Nanău, Nicoleta Rusu, Monica Florescu, Eugen Constantinescu, Constantin Lupescu, Dragoş Roşu, alături de trupa de balet condusă de maestrul coregraf Cornel Popovici. Muzica originală este compusă de Ernest Fazekas şi de Marius Meragiu.
 
„A fost un proiect science-fiction, mi s-a părut la început, şi iată că SF-ul s-a realizat.
Este un musical ce tratează sentimente absolut serioase, intime şi contemporane. În spatele acestui proiect sunt instrumentişti, sunt backing vocals, sunt corepetitori... E fascinant să vezi tu, ca şi creator, să vezi o interpretare, o tuşă personală a altui creator, pe ceea ce ai scris tu şi pe ceea ce ai închipuit tu”
, a afirmat Ernest Fazekas.

Ana şi Marc sunt doi medici care participă la o conferinţă de prezentare a unui produs farmaceutic. Amândoi sunt căsătoriţi, au copii, sunt mulţumiţi, dar parcă le lipseşte ceva. Din prima secundă, Marc o abordează pe Ana şi de aici cei doi încep o serie de conversaţii despre viaţă, familie, monotonie, dor, dorință, superstiţii...
Povestea lor se împarte între dorința de a mai trăi o aventură, doar pentru o noapte, și teama de a nu complica lucrurile, de a-i răni pe cei dragi lor. Din aceeași secundă, totul se poate schimba...
10 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod