Johnny Depp

Johnny Depp, divorţ cu scandal: Soţia îl acuză că a bătut-o, fosta iubită îi ţine partea

După ce Amber Heard l-a acuzat de violenţă, Johnny Depp e apărat de fosta parteneră, Vanessa Paradis, dar şi de prima soţie, makeup artista Lori Anne Allison.

Divorţul lui Johnny Depp devine pe zi ce trece mai savuros pentru presa de scandal, transformându-se rapid într-un scandal presărat cu picanterii. Ultimul "ingredient" este violenţa domestică, pe care Amber Heard o acuză, susţinând că starul a lovit-o şi a făcut-o să se teamă pentru viaţa sa. E greu de spus dacă versiunea ei este reală, dar faptul că a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Depp sugerează că autorităţile americane au avut elemente pe baza cărora să dispună această măsură.

Însă Depp are şi el argumentele lui.

El se bucură de susţinerea lui Mickey Rourke care a declarat că acesta nu este o persoană violentă, a fostei sale soţii, Vanessa Paradis, dar şi a primei neveste, makeup artista Lori Anne Allison.

Vanessa Paradis, fosta iubită a lui Depp, a declarat că actorul este "sensibil şi iubitor" şi a respins vehement acuzaţiile de violenţă domestică, formulate de Amber Heard, relatează publicaţia americană Us Weekly Actriţa franceză, care are doi copii cu Johnny Depp, a redactat o scrisoare deschisă în care cataloghează declaraţiile lui Heard drept "revoltătoare".
"În toţi anii de când îl cunosc pe Johnny, nu a comis niciodată vreun abuz fizic asupra mea, iar aceste acuzaţii nu seamănă deloc cu bărbatul lângă care am trăit 14 ani minunaţi", a scris Vanessa Paradis.

"Este tatăl copiilor mei şi este o persoană iubitoare şi iubită", a adăugat Vanessa Paradis, care a avut o relaţie cu Depp din 1998 până în 2012. Părerea artistei franceze asupra lui Depp coincide cu cea a primei soţii a actorului, Lori Anne Allison, care a declarat că nu a lovit-o vreodată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Mai 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod