Johnny Depp, cu buza umflată: Noua iubită a luat o pauză de gândire

Toată presa a fost cu ochii pe ea și milioane de femei au invidiat-o pentru că a reușit să pună mâna pe talentatul și mult doritul Johnny Depp. Amber Heard nu prea știe însă ce vrea. Potrivit unor surse apropiate actriței, ea îl iubește pe Johnny, dar relația lor s-a cam răcit, pentru că ea e deranjată de atenția presei. Așa că a luat o pauză.

Toată presa a fost cu ochii pe ea și milioane de femei au invidiat-o pentru că a reușit să pună mâna pe talentatul și mult doritul Johnny Depp. Amber Heard nu prea știe însă ce vrea. Potrivit unor surse apropiate actriței, ea îl iubește pe Johnny, dar relația lor s-a cam răcit, pentru că ea e deranjată de atenția presei. Așa că a luat o pauză.

O sursă citată de site-ul RadarOnline.com a declarat că deși Johnny (49 de ani) și mai tânăra Amber (26 de ani) "sunt lipiți categoric", ea și-a luat puțin timp pentru a se lămuri ce vrea de la această relație. "Amber nu și-a dorit atâta atenție. Îl iubește cu adevărat pe Johnny, dar nu-i place să joace teatru. Ea nu-și dă seama cum va evolua relația lor și vrea să calmeze puțin lucrurile înainte de a merge mai departe", a povestit sursa citată.

Totodată, persoana care a vorbit cu cei de la RadarOnline a dezvăluit că relația dintre Amber și Johnny a început la scurt timp după ce ei au terminat filmările pentru "Jurnalul unui băutor de rom", înainte ca actorul să anunţe despărţirea de partenera lui, Vanessa Paradis, cu care are doi copii, şi înainte ca bisexuala Amber să se despartă de prietena ei, Tasya van Ree (foto stânga).



"Johnny şi Amber sunt împreună, categoric. Există o chimie între ei. Amber s-a despărţit în linişte de Tasya, cam în aceeaşi perioadă în care Johnny s-a despărţit în secret de Vanessa, aşa că sincronizarea a fost perfectă. Erau împreună de luni bune, cu mult timp înainte ca el să anunţe public că s-a despărţit de Vanessa. Au făcut foarte bine că şi-au ascuns relaţia pentru o vreme, mai ales că mulţi credeau că ea e interesată doar de fete", a declarat sursa.

Anunţul oficial al despărţirii lui Johnny de Vanessa Paradis a îndreptat însă toată atenţia spre Amber, iar ea a început să se simtă presată, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Ea are mândria de a fi o persoană liberă, independentă - nu o distrugătoare de case care încearcă să se cocoaţe în vârf. Imediat după ce presa a început să vorbească despre relaţia lor, ea i-a spus lui Johnny că are nevoie de o pauză", a explicat persoana care a vorbit pentru RadarOnline.

"Faza tare a fost că, de fapt, Johnny s-a despărţit de Vanessa la sfârşitul anului trecut, aşa că nu Amber i-a despărţit, dar fiindcă ei n-au anunţat relaţia lor până în iunie, oamenii şi-au făcut despre ea o impresie de femeie uşoară, iar ea e departe de aşa ceva", a mai relatat sursa citată.

Potrivit RadarOnline, Amber s-a îndepărtat de Johnny pentru a petrece mai mult timp cu prietenele ei, însă ei nu sunt certaţi şi ţin legătura.

Cota actriței în vârstă de 26 de ani este în creștere după ce a fost inclusă recent în distribuția thrillerului Paranoia, alături de Gary Oldman, Harrison Ford și Liam Hemsworth. Totodată, ea a primit un rol de asasină în sequelul "Machete Kills", relatează Daily Mail.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis (39 de ani) s-au despărţit după o relaţie care a durat aproape 14 ani.  Ei ai doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Jason Jack, în vârstă de 9 ani.

Potrivit presei britanice, actorul a acceptat să-i plătească 130 de milioane de euro Vanessei Paradis, pentru a menţine cu ea o relaţie lipsită de tensiuni pe viitor şi pentru că nu doreşte ca despărţirea lor să facă obiectul unui proces la tribunal.

Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison între anii 1983 şi 1985 şi a avut o relaţie intens mediatizată cu actriţa Winona Ryder la începutul anilor 1990.

Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod