Jennifer Lopez se simte mai sexy la 45 de ani decât în tinerețe: "Arăt mai bine acum"

Cântăreața a mărturisit că la 20 de ani nu era atât de frumoasă. Și nimeni nu poate să o contrazică.

Puține femei pot spune că se simt mai sexy la 40 de ani decât la 20. Și mai puține cred cu adevărat asta. Iar la urmă rămân câteva, care pot fi  numărate pe degete, și care chiar sunt sexy. Printre ele se numără și Jennifer Lopez, care pare să fi scăpat de semnele trecerii timpului.

În cel mai recent număr al revistei Us Weekly, dedicat "celor mai frumoase trupuri" ale vedetelor, J Lo a vorbit despre micile ei secrete care o ajută să se mențină. Cântăreața a spus că se află în cea mai bună formă din viața ei, lucru vizibil, de altfel, în poza de pe copertă.

Nu-s un model de doi metri înălțime.
N-am măsura S. Și când am ajuns la Hollywood asta era lumea cu care aveam de-a face
Jennifer Lopez
"Am văzut poze cu mine de la 20 de ani și mi-am zis: <<O, arăt mai bine acum!>>. Mă simt sexy, tânără și fericită.", a spus artista, mărturisind că se simte mai bine ca niciodată în pielea sa. "Sunt mulțumită de mine", a adăugat ea.

Mamă a doi copii și una dintre cântărețele de top din industria muzicală americană, Jennifer Lopez pune aspectul său fizic pe seama orelor de lucru cu Tracy Anderson, antrenoarea vedetelor.
În plus, ea spune că nu trece în extrem pentru a-și menține silueta. "Lucrez mult la sală, dar nu sunt o fanatică, așa cum eram tentată altădată. Și, culmea ironiei, acum mă simt mai în formă", a spus ea.

Fostă dansatoare și parteneră de afaceri a actriței Gwyneth Paltrow, Tracy Anderson e o autoritate în domeniul fitness-ului: ea a produs până acum patru DVD-uri cu exerciții, fiecare dintre acestea fiind vândut în peste 20.000 de exemplare numai în Marea Britanie, precum și o carte, "Tracy Anderson's 30-Day Method", notează ziarul englez Daily Mail.

Tracy a pregătit-o pe Jennifer câte o oră în fiecare zi.

Fiecare ședință încludea o jumătate de oră cardio și 30 de minute de lucru pe structura musculară. "Exercițiile erau concepute pentru a o ajuta să suțină show-ul. Nu doream să-i schimb corpul sexy, ci să-i pregătesc un program care să o mențină în formă", a explicat antrenoarea pentru publicația Hollywood Life.

Tracy a mai spus că dacă Jennifer Lopez renunța la exerciții mai mult de două zile, acest lucru avea imediat impact asupra formei sale fizice.

22 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod