Jennifer Lopez se simte mai sexy la 45 de ani decât în tinerețe: "Arăt mai bine acum"

Fotografiile publicate de Us Weekly demonstrează pe ce se bazează J Lo când afirmă că se simte bine în pielea ei


Tracy Anderson, cea care a ajutat-o și pe Kim Kardashian să scape de kilogramele în plus după ce a născut, se bucură de mare trecere printre vedetele de la Hollywood. Gwyneth Paltrow a spus despre ea că i-a schimbat complet corpul. Madonna, Shakira și Nicole Ritchie se numără, de asemenea, printre clientele faimoase care apelează la serviciile antrenoarei pentru a se menține în formă.

Tracy Anderson este cunoscută pentru metoda de fitness pe care o promovează, aceea de a face exerciţii şase zile pe săptămână, "pentru tot restul vieţii".

"În metoda folosită de mine, exerciţiile se schimbă la fiecare 10 zile şi sunt personalizate fiecărui tip şi formă de organism. Acest lucru determină creierul să fie permanent alert, dar face şi ca muşchii mai mici să fie antrenaţi", a declarat ea.

Mă simt sexy, tânără și fericităJennifer Lopez
J Lo a dezvăluit că își permite să fie indulgentă cu dulciurile, precum prăjiturile, dar are grijă să se limiteze la una, cel mult două.

Vedeta a mai spus că întotdeauna a fost încrezătoare în felul în care arată.
"De când eram foarte tânără mi-am spus că nu este nimic în neregulă cu formele corpului meu. Unii cred că sunt prea mari, alții că sunt prea subțiri, că-s prea înaltă sau prea scundă, dar la sfârșitul zilei trebuie să te mulțumești cu ce ai", a declarat ea. "Nu-s un model de doi metri înălțime. N-am măsura S. Și când am ajuns la Hollywood asta era lumea cu care aveam de-a face. M-am simțit în regulă așa cum sunt eu și cred că asta a schimbat mult din ceea ce credeau oamenii", a mai spus vedeta.

Pe de altă parte, Jennifer Lopez a spus că vede tinere care o fac și pe ea să pară slabă.
"N-am crezut niciodată că voi spune eu asta!", a mărturisit cântăreața.

Deși presa a scris recent că ea s-ar fi împăcat cu fostul iubit, dansatorul Casper Smart, Jennifer Lopez a precizat că în acest moment nu are o relație. Și se simte bine așa: "La 20 de ani eram concentrată pe cariera mea și pe prietenii mei, acum îmi dau seama că trebuie să mă axez pe mine. E bine să fiu singură. Nu trebuie să dai socoteală nimănui, pot să fac orice vreau, nu cred că o iau razna dacă rămân așa", a spus ea.


Totuși, vedeta a precizat ce fel de bărbați o interesează: "Îmi plac bărbații cu un stil de viață sănătos. Dacă oamenilor nu le pasă de ei, cum pot să aibă grijă de alții?".


Foto: Hepta

22 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod