Jean-Claude Van Damme: "Am avut o aventură cu Kylie Minogue"

Foarte prins cu acţiunile de promovare a ultimului film în care a jucat, "The Expendables 2", actorul belgian a pozat fericit alături de soţia lui, înainte de premiera de la Londra. Însă cu această ocazie Gladys Portugues a aflat şi un lucru nou despre partenerul ei de viaţă.

Foarte prins cu acţiunile de promovare a ultimului film în care a jucat, "The Expendables 2", actorul belgian a pozat fericit alături de soţia lui, înainte de premiera de la Londra. Însă, cu această ocazie, Gladys Portugues a aflat şi un lucru nou despre partenerul ei de viaţă.

Într-un interviu acordat cotidianului britanic The Guardian, actorul în vârstă de 51 de ani a recunoscut că a avut o aventură cu starul pop Kylie Minogue. S-a întâmplat în 1994.

"Ştiţi ce, ar trebui să o întrebaţi pe ea. Are o memorie mai bună", a încercat Van Damme să schimbe vorba. "Eu am 51 de ani, ştiţi câţi pumni am luat în faţă în The Expendables? Nu, nu. Nu. Hai să spunem doar că s-a întâmplat, şi ce dacă? Cine vrea să ştie?", a spus actorul înainte de a ceda.

"OK. Da, da, da. S-a întâmplat. Eram în Thailanda, am avut o aventură", a recunoscut el.

Potrivit ziarului Daily Mail, episodul s-a petrecut în 1994, în Thailanda, în perioada în care Van Damme şi Kylie Minogue filmau pentru producţia "Street Fighter". Starul belgian a spus că aventura a fost "inevitabilă": "Au fost săruturi dulci, o dragoste frumoasă. Ar fi fost anormal să nu fi avut o aventură, ea este atât de frumoasă şi era acolo, în faţa mea, în fiecare zi, cu un zâmbet frumos, simpatic, atât de fermecătoare, nu se purta ca un star", a mărturisit Jean-Claude.

"Ştiu Thailanda foarte bine, aşa că i-am arătat Thailanda mea. E o mare doamnă", a adăugat el.

Jean-Claude Van Damme şi Gladys Portugues nu erau împreună în perioada în care actorul a avut relaţia cu cântăreaţa australiană.
Ei au divorţat în 1992 şi s-au recăsătorit în 1999. În acest interval, Van Damme s-a căsătorit cu Darcy LaPier, în 1994.



Cea mai recentă producţie cinematografică în care poate fi văzut actorul belgian este filmul de acţiune "The Expendables/ Eroi de sacrificiu", regizat şi produs de Sylvester Stallone. Lansată în august 2010, prima parte prezintă aventurile unei bande de mercenari care primeşte misiunea de a înlătura de la putere un dictator sud-american.
Pentru a asigura succesul filmului, Stallone, care deţine un rol în această peliculă, a mizat pe o distribuţie de invidiat, din care fac parte "Stone Cold" Steve Austin, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Jason Statham şi Dolph Lundgren.
"Eroi de sacrificiu 2" a avut premiera mondială marţi, la New York, şi va ajunge pe marile ecrane din România pe 31 august.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours".

După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreagă - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii, obţinând vânzări de peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

În luna iunie, cântăreaţa australiană a dezminţit, într-un mesaj postat pe Twitter, zvonurile referitoare la despărţirea de logodnicul ei, modelul spaniol Andres Valencoso Segura.
O publicaţie britanică scrisese că Segura a părăsit-o pe Kylie Minogue după o ceartă ce a avut loc în reşedinţa londoneză a cuplului. Cântăreaţa australiană l-ar fi acuzat pe iubitul ei spaniol că nu o susţine suficient de mult într-o perioadă agitată pentru ea, artista fiind foarte ocupată cu lansarea celui de-al 11-lea album de studio, intitulat "Aphrodite", care va ajunge în magazine pe 5 iulie.

Foto: Daily Mail / AFP / Mediafax

16 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod