Jane Seymour, femeia fără vârstă: Vedeta are aceeași greutate ca la 17 ani

Actrița în vârstă de 69 de ani susține că ar putea juca rolul unei tinere de 25 de ani. Aroganță sau încredere în sine? Un lucru e sigur: grație autodisciplinei rigide și a faptului că mănâncă doar o dată pe zi, ea are aceeași greutate ca la 17 ani!

Jane Seymour este furioasă că a pierdut rolul unui personaj de 25 de ani. Deși pare că exagerează, are toate motivele să fie supărată: producătorii i-au spus inițial că va filma scenele din tinerețe ale Eleanorei de Aquitania în noua miniserie "Glow and Darkness", în care joacă alături de o altă vedetă longevivă, Joan Collins (87 de ani), apoi au anunțat-o că o actriță tânără va apărea în secvențele din flashback.

Pentru vedeta în vârstă de 69 de ani a fost o lovitură în orgoliul propriu. "Mi-au zis doar că mă voi interpreta pe mine la 25 de ani, dar chiar cu o zi înainte să mă apuc de treabă, fără să mă anunțe, au găsit o altă actriță care să mă interpreteze pe mine la 25 de ani...", s-a plâns Seymour într-un interviu publicat de The Times.

"E ceva ce nu înțeleg, pentru că, mă credeți sau nu, și puteți să vedeți pe Instagram, nici nu aveau nevoie să se ocupe de machiajul meu. Joan Collins are 87 de ani și ea joacă o femeie care moare la 40 de ani", a adăugat ea.



Serialul "Glow And Darkness" este o dramă cu subiect medieval care prezintă viața Sfântului Francisc de Assisi și în care apar și figuri istorice precum regele Richard Inimă de Leu, notează Daily Mail.

La 69 de ani are greutatea din adolescență: cum e posibil?


Vedeta din "Dr. Quinn" a adăugat că, grație autodisciplinei rigide și a faptului că mănâncă doar o dată pe zi, are aceeași greutate ca la 17 ani.
Ea a dezvăluit că aspectul său fizic incredibil se datorează faptului că singura masă pe zi constă în legume, carne de pește sau puțină carne de pui și, rareori, o bucată mică de friptură fără grăsime. În restul zilei, obișnuiește să consume ocazional legume crude, precum morcovi sau țelină.

În plus, Seymour a menționat că nu și-a făcut niciodată operații estetice faciale, spre deosebire de multe alte actrițe. "Nu am nimic împotriva lor, cred că e fabulos dacă asta este ceea ce-ți dorești și evident că mă sesisez când oameni de vârsta mea arată ca niște păpuși Barbie", a spus ea.

Actrița a recunoscut anterior că a suportat câteva intervenții estetice, dar consideră că o actriță "trebuie să fie în stare să-și miște fața". În 2018, ea a vorbit despre intervențiile estetice pe care le-a făcut: implantul cu silicon, după nașterea gemenilor săi, în 1995, un lifting "minor" la ochi și injecțiile cu Botox. "Am încercat Botox și l-am detestat. Nu voi mai face niciodată așa ceva. La mine n-a mers. Sunt actriță și trebuie să fiu în stare să-mi mișc fiecare parte a feței. Cred că am multe contracte pentru că nu mi-am făcut toate chestiile de genul ăsta la care toată lumea apelează", a spus ea.

Actrița a adăugat că preferă să încetinească apariția semnelor îmbătrânirii prin mijloace mai simple și inofensive pentru corpul său: "Întotdeauna port pălărie când e soare afară.
Beau multă apă, iar pielea mea arată excelent când dorm bine"
, a explicat ea.

"Cel mai bun lucru... este să trăiești și să fii sănătos!", a spus ea, adăugând că se simte cel mai bine atunci când o îmbrățișează pe nepoata sa și când se află aproape de oamenii pe care îi iubește.

"Încă mă simt sexy"


Un rol important în rutina de întreținere al actriței îl joacă mișcarea. Jane Seymour face sport cel puțin de două ori pe săptămână, timp de 20 de minute, practicând Pilates, Gyrotonics și ceva care se numește "The Perfect Workout"("Mișcarea perfectă"). "Te ajută să slăbești foarte, foarte încet", a spus ea pentru publicația Closer Weekly, pe 16 februarie. "Am observat o diferență uriașă când îl fac. Fiecare exercițiu pe care îl faci îl faci până când obosești, astfel încât corpul începe să tremure... Fac tot ce pot, dar nu încerc să fiu mai tânără decât sunt. Încerc doar să fiu cât de bună pot fi la vârsta pe care o am", a continuat vedeta.

Seymour a declarat în 2018 că își acceptă vârsta și nu simte nevoia de operații sau tratamente estetice. "Încă mă simt sexy. Nu folosesc Botox și sunt fericită să ridic steagul pentru femeile în vârstă. Am o grămadă de riduri. De fapt, joc o femeie de 70 de ani chiar acum, în <<The Kominsky Method>>, așa că port o perucă căruntă și îmi arăt toate ridurile.

Și sunt foarte fericită s-o fac", a adăugat ea.



Jane crede că alegerea sa de a fi sinceră cu ea însăși a ajutat-o să se mențină într-o formă atât de bună și să-și poată continua cariera: "N-am avut niciodată probleme să primesc roluri pe măsură ce am îmbătrânit.
Am făcut multe lucruri bune chiar acum și cred că asta se datorează faptului că nu am încercat să fiu altceva decât sunt"
, a explicat ea.

"Am simțit că era important să vă arăt că te poți simți confortabil în pielea ta și încă poți să fii o femeie viabilă și senzuală la orice vârstă", a încheiat actrița.

"Am murit și am fost resuscitată"


În octombrie, Jane Seymour a dezvăluit că în 1988 a trecut printr-o experiență care i-a schimbat viața în timpul filmărilor pentru producția "Onassis: The Richest Man in the World", în care o portretiza pe soprana Maria Callas. Ea a povestit că a suferit un șoc anafilactic pe platoul de filmare, un episod care a zdruncinat-o teribil atunci.

Actrița a spus că i s-a făcut o injecție cu antibiotic, însă acul a ratat mușchiul, iar medicamentul a pătruns într-o venă. "Am făcut un șoc anafilactic, am murit și am fost resuscitată", a povestit ea în podcast-ul ID1OT, adăugând că a fost determinată să se "întoarcă" pentru că avea copii de crescut și își dorea să facă ceva important în această lume.

"După injecție îmi simțeam gâtul înțepenit, inima îmi bătea foarte repede, auzeam un zgomot puternic în piept și apoi, dintr-o dată, s-a făcut liniște, o liniște deplină.

O liniște pe care n-am mai trăit-o decât atunci când am încercat să fac meditație", a povestit Jane.

Citește și: Amintiri din copilărie. Halle Berry a avut primul orgasm la 11 ani


"Am văzut o lumină albă, apoi m-am uitat în jos și am văzut un corp, m-am văzut pe mine în filme și mi-am dat seama că era al meu. Apoi m-am trezit și am văzut un bărbat care striga în spaniolă <<urgent, salvarea>>", a continuat ea.

"E ca și cum ai pluti deasupra camerei, puteam să văd seringa cu sânge în ea. Apoi îmi amintesc că m-am uitat înapoi spre lumina albă. Îmi amintesc că am zis că, dacă aș putea, aș vrea să mă întorc în corpul meu pentru că am copii și vreau să-i cresc și nu-mi voi mai irosi niciodată timpul, vreau să fac ceva care să conteze", a mai povestit actrita.

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori. Actrița are patru copii - o fiică, Katherine (38 de ani), un băiat, Sean (35 de ani) și doi băieți gemeni, John și Kristopher (24 de ani), din căsniciile anterioare cu James Keach și David Flynn.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod