Iuliana Marciuc: "Am apelat la un psiholog pentru a rezista"

Relatia ei cu Adrian Enache e notorie, cantaretul traind timp de 14 ani alaturi de doua femei, avand cu amandoua copii si implicandu-se in egala masura in viata fiecareia. Abia...
"Povestea mea nu este cu nimic deosebita. E adevarat ca mi-as fi dorit ca destinul sa nu-mi ofere acesti ani duplicitari. Nu asa am vazut eu la parinti, la prietenii nostri de familie, nu asa am fost educata", declara cu sinceritatea unui om care-si asuma viata, Iuliana Marciuc in ultimul numar al revistei Story.

Relatia ei cu Adrian Enache e notorie, cantaretul traind timp de 14 ani alaturi de doua femei, avand cu amandoua copii si implicandu-se in egala masura in viata fiecareia. Abia de curand a decis sa aleaga, sa divorteze, sa pastreze in viata lui o singura femeie.
In tot acest timp, ele au acceptat tacit situatia, poate doar cu mici revolte, pe care el reusea sa le stinga rapid. Nici una nu a denigrat-o pe cealalta, nici una nu a acuzat-o pe cealalta de ceva. L-au impartit pe Adrian si atat.

Un triunghi conjugal se tine cu acordul tuturor partilor

Nu este vorba despre vinovatie, considera Iuliana, pentru ca „un triunghi conjugal se tine cu acordul tuturor partilor. Cu siguranta fiecare dintre noi a avut partea lui de vina, fiecare a avut motivele lui sa-l sustina.
Altfel nu ar fi rezistat”
.

Spune ca nu i-a fost greu in calitate de amanta oficiala. "Nu, pentru ca relatia mea cu Adrian a avut toate ingredientele unei povesti de iubire adevarate, incluzand momente de fericire nebuna, vacante superbe, petreceri alaturi de prietenii cu care imparteam momentele noastre, dar si zile de singuratate, incarcate de povara unei vieti, intr-un fel, clandestine. Spun 'intr-un fel' pentru ca noi ne-am afisat impreuna si nu ne-am ascuns niciodata iubirea".


Nu am divortat pentru el

S-a spus de-a lungul timpului ca Iuliana Marciuc a divortat de Remus Posea pentru Adrian, dar ca acesta din urma nu a facut acelasi gest pentru ea. „Nu am divortat pentru el, el nu ar fi existat daca intre mine si sotul meu lucrurile ar fi mers bine. A existat o usa deschisa, pe care Adrian, cu calitatile lui de cuceritor si talentele reale pe care le are, a intrat”.
 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dobre Dafina Anuta pe 14 Iun 2014, 08:25
    rugaminte urgenta

    Am mai scris si eri in legatura cu Florin baiatu care sta la podu Grant in canal unde ati filmat acum o luna si ceva ,el a fost operat si sta lat in fata cimitirului are nevoie de medicatie si tinut sub supravghere,poate trimiteti o echipa sau poate ne dati o ideie unde sa il ducem si ce sa facem .multumesc telefonu meu 0723969334

    0
    0

  • dorina pe 14 Aug 2013, 19:44
    iuliana marciuc

    totdeauna am admiirat-o pe Iuliana Marciuc pt frumuseatea ei , pt modul cum prezinta emisiuneile . Cred ca nu e cazul s-o judecam ca strcat o familie . Decizia a luat-o Adrian Enache , nu Iuliana. Daca barbatul nu te doreste nu face acest pas. Se intelege ca intre ei a fost mare dragoste . Cazuri de acestea au fost , sint si vor fi. Important e ca coplul de la prima sotie a crescut cu tata , si il recunoaste . Viata e numai una si fiiecare si-o traeste cum ii place .Bravo lor ca is oameni civilizati , nu au fost fost drame cum la unii . Iuliana e atita de frumoasa ca nu-ti poti lua ochi de la dinsa :inalta , cu figura , piela alba , parul blod , ochi frumosi todeauna zibitori .. Ma intreb de multe ori cind o vad la tv , cum de nu apealza la medcul sotmatolog , sa-i indrepte dintii din fata ? Medicina a avansat atit de mult , se fac diferite operatii estetice ,compliicate .. Cum de nu face acesta transformare ..? Nu toti atraga ateniita ,la asta , dar eu am avut acest defect si ma dernja..unii imi ziceau . M-am dus la stomatolog si i-am indreptat , acum nu simt acel complex .. O dantura frumoasa e o frumusete .. O saftui sa faca acest schimbare , f alt defect nu vad la Iliana .

    0
    0

  • stefan pe 18 Apr 2013, 17:37
    referitor la invitati

    Daca nu va pricepeti la muzica cel putin puteti sa cereti parerea unor muzicieni veritabili .Pe 17 aprilie ati invitat o nulitate de saxofonist de carciuma care afirma ca sunt cei mai mari instrumentisti din europa pai atunci unde sunt marii nostri instrumentisti care au la activ premii valoroase la concursuri internationale unde sunt adevaratii muzicieni romani de valoare. Va sfatuiesc sa ganditi bine pe cine invitati nu toate nulitatile care se lauda singure.Este rusinos ceeace faceti cu aceasta emisinune.

    0
    0

  • irina pe 29 Nov 2011, 03:39
    Iuliana Marciuc si .... Sex simbolul Adrian

    Astea sunt vedetele dint Romania JALNICE !!!! ca si tara in care traiesc

    4
    1

  • Turistu669 pe 19 Ian 2010, 06:14
    glasate, cineva?!

    bla-bla-bla... :P are cineva glasate cu ea, cu Iuliana? daca da, cat de mari si din ce ani, pls? sper ca mai recenti ;-)

    0
    0

  • ela pe 12 Dec 2009, 12:48
    iuliana

    Cred ca Iuliana il iubeste pe Adrian dar mai cred ca a fost extrem de egoista distrgand alt om pentru a fi cu el.Daca Adrian o iubea doar pe ea asa cum sustine s-ar fi despartit de cealalt de la inceput.Asa incet incet a "sapat-o "pe cealata si si-a facut ea loc distrugrand o familie!!!!Urat si esential anticrestin !!!!!! Si totusi eu cred in destin si daca e sa ti se intample asta e si gata.Important e sa isi ceara iertare de la cei raniti si sa isi repare greseala!!!!

    1
    0

  • ella pe 2 Dec 2009, 08:58
    O parere

    O mie de vorbe ale acestei muieri nu fac acum nici doi bani! Iuliana Marciuc este o CURVA care a distrus viata unei femei si a unui copil. Pacat ca astfel de individe fara scrupule mai apar in ziare si la TV. La cosul de gunoi cu ele ! Avem nevoie de altfel de MODELE ! Sa fim mai preF

    1
    0

  • irina bacsi pe 28 Nov 2009, 23:22
    sinceritate

    Contest, nu era vorba despre menaj in trei ci despre o situatie dificil de rezolvat fara a rani partile; oare nu am trecut nicicare prin ceva similar? ea e de admirat ca a fost tenace in iubirea ei, in ensul ca nu l-a inlocuit cu oricine numai sa fie cu cineva.Destinul le va arata daca a meritat.

    3
    1

  • vio pe 25 Nov 2009, 18:15
    adaugare la primul comentariu

    pentru ca am scris tarziu in noapte cand am citit titlul am uitat sa pun ghilimelele la "minunata poveste de dragoste de 14 ani".... e o mare prostie, de fapt la asta se referea comenatriul meu, ironic de altfel. omul asta si-a batut joc de ele 14 ani iar ele amn2 nu au avut suficienta tarie de caracter sa decida singure ce vor, decat daca s-au complacut asa, asta e altceva. femeile din Romania trebuie sa invete sa puna mai mult pret pe ele, sa fie mai demne si mai ferme in decizii. eu nu spun nici pe departe ca exista barbatul sau relatia perfecta, mai sunt cazuri cu inselat sau "calcat stramb" dar 14 ani sunt niste aniiiiii!!!! barbatii nu pot lua decizii pt ei, se complac unde le place; daca nu le place nu-i mai vezi!

    2
    0

  • cora pe 25 Nov 2009, 13:03
    opinie

    Povestea le apartine doar lor, iar....Cand nu e nici alb pur si nici negru de tot....ceva mai multa discretie si tact nu ar fi stricat nimanui... Cum se vor comporta de aici inainte? Mai ales in fata copiiilor...care, oricate li se vor explica... VA ASIGUR nu vor intelege niciodata atat de multe cate si-ar dori cei doi....Ce sa inteleaga un copil, cand amanta a devenit sotia iar sotia va fi de-acum amanta (le menage a trois continuera!?!)...Cel mic va creste....dar fetita lui...sufletul ei.. acum...Greu! Nu stiu...

    0
    0

  • Maria pe 25 Nov 2009, 10:55
    Credeti ca viata e alba sau neagra?

    Viata e plina de surprize placute sau neplacute. Nici rolul de amanta nu e comod, nici cel de sotie inselata si cu atat mai putin cel de barbat adulterin. Nu se stie ce din viata fiecaruia dintre ei i-a impins catre aceasta "solutie". Doar din interiorul vietii lor poti judeca, din afara in nici un caz. Daca au facut bine sau rau tot viitorul le va spune celor implicati. Noi, ceilalti din afara nu avem dreptul sa fim lupul moralist.

    0
    0

  • ioana pe 24 Nov 2009, 22:20
    pastrati-va parerile!

    eu o cunosc foarte bine!sa stiti ca este o adevarata mama,doamna si femeie si cu asta am spus tot!adrian enache este rezultatul muncii asidue depusa de corina munteanu si familia acesteia.este imoral ce a facut aceasta doamna marciuc!oricum, Doamne,Doamne e sus!i-mi doresc sa traiti ani multi si sa vedeti cum va decurge aceasta relatie.

    0
    1

  • Gabri_ella pe 24 Nov 2009, 17:45
    Sa invatam sa ne bucuram de fericirea celui de langa noi...

    Iuliana a gasit in Adrian atributele necesare omului care sa o faca fericita si nu pot sa nu ma bucur ca acum sunt impreuna. Am trait cativa ani langa un barbat care, atunci cand am spus "da", mi se parea a fi barbatul ideal, barbatul perfect. In timp, spoiala s-a dus si i-am vazut adevaratul caracter. Nu inseamna ca acel "da" nu a fost spus din tot sufletul, dar nici ca nu mai am dreptul la "ajunge!". Am gasit aproape de mine un om minunat, un om care stie sa se bucure de lucrurile marunte, stie sa zambeasca si sa ma incurajeze in orice situatie. Comentariile rautacioase nu isi au locul. Ar trebui sa invatam sa ne bucuram de fericirea celui de langa noi...

    1
    1

  • Ioana pe 24 Nov 2009, 16:53
    Aberatii

    A distrus doua familii si se lauda cu asta. Frumoasa educatie pentru copii ofera atat ea, cat si el. Pacat ca nu exista o lege (sau poate exista) care sa interzica si sa pedepseasca relatiile de genul acesta. Este imoral si inuman sa te implici si sa sustii asemenea relatii, precum si sa le prezinti public ca o latura fireasca a vietii.

    1
    0

  • dragusin pe 24 Nov 2009, 10:46
    IULIANA MARCIUC:"AM APELAT LA UN PSIHOLOG PENTRU A REZISTA"

    MEREU I-AM ADMIRAT PE CEI DOI,NU STIU DAR SE POTRIVESC PERFECT!ATIT IULIANA CIT SI ADRIAN S-AU COMPORTAT CA NISTE OAMENI EDUCATI,CU BUN SIMT,PT CA PERSOANELE DRAGI LOR SA NU SUFERE.DAR IATA CA DRAGOSTEA ADEVARATA,PUTERNICA A INVINS!!!LE DORESC CASA DE PIATRA,SANATATE,SI DE CE NU...COPILASI!!

    1
    1

  • Gabriela pe 24 Nov 2009, 10:06
    Respect

    Iuliana Maeciuc . Esti o doamnå care meriti .... mare respect . As dori din tot sufletul så må contactezi direct .. si o så-ntelegi cå .. un pisolog nu ajutå cu nimic . Dacå vrei este doar o fiintå .. nu un doctor nu un prieten .. care nu doreste altceva decit bani . EU .. iti doresc mult noroc si tårie ca så poti combate toate greutåtile si råutåtile din lume . Cu respect Gabriela

    0
    0

  • Valentina pe 24 Nov 2009, 06:11
    Fiecare e diferit.

    Nu suntem in masura sa spunem ce e bine si ce-i rau...Haideti sa nu ne mai dam cu parerea aiurea pt ca nu am fost pusi/puse in astfel de situatii. Atunci cand iubesti vezi altfel lucrurile,iar daca Iuliana a acceptat asta,inseamna ca asa a vrut....lucru valabil si pt fosta sotie. Vorbim de niste oameni maturi care stiu ce vor...cat despre Adrian Enache,as putea zice ca a fost imatur,dar revin la parerea mea ca fiecare face ce vrea cu viata lui,cata vreme ii este bine.

    1
    0

  • mihaela pe 24 Nov 2009, 03:35
    dragoste?

    Ce poveste minunata de dragoste....chiar crezi ce spui?

    1
    1

  • vio pe 24 Nov 2009, 01:53
    dubii

    hmmm, daca nu erau relatiile astea "in trei" nu rezista atat niciuna dintre ele separat. 14 ani de dragoste minunata mai rar intalnesti, iar el, are de 14 ani 2 relatii de dragoste minunate. asta e clar din moment ce a stat atat timp intre doua. si cu siguranta a avut doar de castigat din spiritul lor de competitie si din dorinta de a-i face fiecare pe plac astfel incat sa fie castigatoare! compatimire pentru toti 3 si cei 14 ani ai lor..... sau poate nu e cazul, sunt si situatii mai rele, cand ele nu stiu una de cealalta :)

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod