Iubitii fetelor de la Class

Am intalnit in fetele de la Class prietenele pe care ti le-ai dori sa le ai, cu care sa povestesti cate in luna si in stele, si pe care sa te poti baza. Deoarece discutia a fost atat de placuta, le-am provocat la un interviu despre baietii din viata lor si despre barbatul ideal, in general, precum si despre noile proiecte muzicale.

Prietenii vostri fac parte din lumea muzicala?
Mihaela (Cernea): Nu, se ocupa cu altceva.
Anca (Badiu): Nu, este proaspat avocat, tocmai a terminat facultatea de Drept.

Daca nu fac parte din lumea artistica va inteleg preocuparile, programul agitat si plin de turnee uneori?
Mihaela: Daca nu ne-ar intelege nu am sta cu ei.
Anca: Ba chiar ii si place ceea ce fac, este foarte mandru de mine.

Credeti in compatibilitatea cu partenerul dupa zodia din care face parte?
Mihaela: Nu...
Anca: Eu da. Sunt un Taur care iubeste un Berbec.

Prietenii vostri sunt gelosi?
Mihaela si Anca: Nu... nu este cazul. Nu le-am dat motive.

Sunteti adeptele unei aventuri de-o noapte, daca va place barbatul respectiv foarte mult?
Mihaela: Nu, in nici un caz. Trebuie intai sa-l cunosc bine.
Anca: Nu, pentru ca femeile trebuie intai sa iubeasca barbatul respectiv inainte de a se culca cu el.

De cat timp sunteti impreuna cu actualii prieteni si ce intentii de viitor aveti?
Mihaela: De un an de zile si locuim impreuna. Nu ma gandesc deocamdata la casatorie pentru ca nu e momentul. Desigur ca voi face candva acest pas, daca voi simti ca trebuie sa fac acest lucru, si tot cand voi simti va veni si un copil. Dar un copil este o responsabilitate foarte mare si trebuie sa-l cresti tu, nu sa-l lasi pe mana parintilor.
Anca: Eu m-am reimpacat cu actualul prieten dupa ce m-am intors in tara acum sase luni. A fost de fapt ca o continuare a relatiei noastre care incetase datorita distantei si circumstantelor. Nu stiu ce va fi in viitor, nu vreau sa ma gandesc, vreau sa traiesc in prezent, sa ma bucur ca am langa mine un barbat inteligent, finut, dulce, cu mult simt al umorului. In privinta copiilor, mie imi cam este frica sa am unul.

Cum arata barbatul ideal in conceptia voastra?
Mihaela: In primul rand nu cred ca exista barbat ideal. Daca este vorba de ce calitati trebuie sa aiba un barbat ca sa-mi placa mie, este altceva. Trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda cu mine, sa ma inteleaga, sa aiba incredere in mine, sa fie aproape cand am nevoie.
Anca: Sa fie ingrijit, sa aiba o dantura perfecta, sa aiba personalitate, sa fie destept, sa nu fie superficial, sa aiba simtul umorului, sa fie imprevizibil si sincer.

Ce-ati face daca n-ati mai putea canta?
Mihaela: Nu m-am gandit. Dar nu ma vad facand altceva decat muzica. Daca nu mai pot sa cant, compun, nu stiu, doar am terminat Conservatorul, stiu sa cant si la pian. Tot muzica, cu siguranta.
Anca: Desi cant de pe la varsta de opt ani, cred ca as face niste cursuri de pregatire pentru a deveni instructor sportiv. Am mostenit pasiunea asta si tendinta de a face miscare tot timpul de la tatal meu care a fost antrenor la box.

Care sunt proiectele muzicale pentru viitorul apropiat?
Mihaela si Anca: Tocmai lucram la al cincilea album al formatiei Class, care va cuprinde 10 melodii, cu stiluri muzicale intre house trence, tehno si altele. Muzica si versurile sunt creatia membrilor trupei. Inainte de lansarea albumului, care va avea loc cam peste o luna si ceva, vom produce si un videoclip.

Alte iubiri

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod