Ben Affleck şi Jennifer Garner

Iubire cu dus şi întors: Ben Affleck și Jennifer Garner s-au împăcat şi aşteaptă al patrulea copil!

Cei doi actori au blocat procedura de divorț și sunt din nou împreună, după ce în urmă cu aproape un an anunțau că se despart.

Jennifer şi Ben sunt căsătoriţi de zece ani şi au trei copii - Violet (10 ani), Seraphina (7ani) și Samuel (4 ani), iar acum au decis să mai dea o şansă relaţiei lor, mai ales că ei așteaptă cel de-al patrulea lor copil, relatează Radar Online.

Potrivit tabloidului care citează o sursă apropiată cuplului, Jennifer vrea ca ea și Ben "să devină o familie adevărată" și este foarte bucuroasă că vestea sarcinii "a reușit să-l îndepărteze pe Ben" de viața dezordonată pe care a dus-o în ultimele luni.

"Tot ceea ce mi-am dorit este ca Ben să înceteze să mai bea, să se ducă la petreceri și să fie din nou aproape de familia sa". Cu acest bebeluș care se află pe drum, el îndeplinește toate aceste promisiuni, a spus sursa menţionată.

La aproape un an de când au anunțat ca divorțează, Jennifer Garner este dispusă să-l ierte și să-l primească înapoi pe Ben Affleck. Zvonurile despre o posibilă reconciliere între cei doi circulă deja de mai bine de cinci luni, iar actrița se pare că l-a iertat pe Ben Affleck după ce acesta i-a fost infidel și a înșelat-o cu dădaca copiilor săi, notează Agerpres.

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au cunoscut în 2001, pe platourile de filmare ale peliculei "Pearl Harbour".
În 2003, au jucat împreună în "Daredevil", iar Ben a recunoscut mai târziu ca atunci s-a îndrăgostit de Jennifer. Cei doi au început o relație în anul 2004, iar în aprilie 2005 erau deja logodiți. S-au căsătorit două luni mai târziu, într-o ceremonie privată, când Jennifer Garner era deja însărcinată cu primul lor copil.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod