Isterie TV: Cine cu cine se mai ceartă, 6 scandaluri la TV

Un nou an, noi scandaluri menite să ridice cota unora dintre personajele despre care ori nu se ştie nimic, ori nu s-a mai auzit de multă vreme. O modă veche în lumea mondenă care, din păcate, încă funcţionează destul de bine. Astăzi vom face o trecere în revistă a scandalurilor care au făcut cele mai multe valuri în showbizul românesc în ultimele două săptămâni.
1 din 7

Talismanii s-au regăsit după 5 ani de tăcere

"Alin este beţiv", "Tavi nu ştie să cânte". Acestea nu sunt singurele, dar cu siguranţă sunt cele mai dure replici pe care le-am auzit în scandalul celor doi foşti colegi de trupă. Ruptura petrecută acum 5 ani a uimit pe toată lumea, însă atunci, pentru că încă aveau mare succes, cei doi artişti nu au considerat că un scandal le-ar aduce un plus de imagine. Astăzi când nici unul şi nici celălalt nu se bucură de o notorietate de speriat, puţin circ le-a picat mănuşă. Fix din acest motiv, timp de câteva zile bune, telespectatorii au putut urmări un spectacol grotesc, acuzaţii care mai de care mai dure, ameninţări şi provocări nedemne de doi artişti care mai ieri încălzeau inimile domniţelor vrăjite de bărbăţia lor. "Am o părere proastă despre acest scandal. Doi prieteni, doi colegi de scenă nu trebuie să se comporte aşa. Trebuie să îşi strângă mâna şi gata. Porcăiala asta nu aduce niciun bine, nici pentru ei, nici pentru oameni. Amândoi cred că au şi calităţi şi defecte, dar nu cunosc care a greşit mai mult. Am auzit şi de varianta asta cu Larisa, dar nu cred că ea e genul de fată care să dea cu pumnul în masă, cred că ea doar îşi dădea cu părerea. Nu de la ea s-a produs ruptura, totul a pornit de la bani, de acolo li s-a tras", a declarat Adriana Bahmuţeanu la Acces Direct, întrebată fiind ce părere are despre acest scandal născut peste noapte.
11 Februarie 2012
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mamaie pe 22 Feb 2012, 11:31
    Vai de ei

    Gherghe si Capatos = doi imbecili, cu nimic mai presus de "vedetele" cu care isi fac rahaturile lor de emisiuni.

    1
    0

  • liliana munteanu pe 16 Feb 2012, 11:41
    carmen suspecta de lesbianis

    Nu inteleg, de cind a fi lesbiana este o boala contagioasa!!!????(vezi titlul articolului) .Sunteti penibili! Scrieti articole ptr. retatdati mintali! nici ei nu va cred.(nu treb. sa citesti un articol sa vezi ce cretinisme debiteaza autorul) Lasati femeia in pace !! se vede de la o posta ca nu aveti subiecte, toate laturile astea de emisiuni dezbat acelasi subiect zile intregi,pe toate canalele si o fac de parca ei sunt singurii carte au acest subiect!!

    1
    2

  • Viore pe 12 Feb 2012, 11:43
    Talisman

    Imi placea foarte mult ex-trupa Talisman. Dupa ruptura lor, nu s-a uzit mare lucru nici de Alin, nici de Tavi. Eu zic ca cel mai bun lucru este sa se reuneasca, sa cante impreuna din nou, sa creeze lucruri frumoase impreuna, ca odinioara. Asa ar fi cel mai frumos.

    2
    1

  • Mira pe 12 Feb 2012, 00:32
    CS

    Ana Ilie pare o retardata de pe alta lume. E chiar foarte ciudata si ca aspect, si ca voce, dar si ca atitudine, am vazut-o in studio la o emisiune. SIncer, nu inteleg cum de Carmen Serban are ata de putin fler la oameni. Nu cred in ruptul capului ce indruga fata asta, ca sa nu-i spunem baiat dupa voce si moaca.

    1
    0

  • ioana pe 11 Feb 2012, 20:48
    buruiana

    :)))))))))) cine ar da bani ca sa faca sex cu buruiana? :))))))

    3
    0

  • ida pe 11 Feb 2012, 17:04
    Scandal si mijerie

    Asa se intampla cand sunt promovate toate ratatele, prostituate care se bat pe niste bisnitari, ratati care sunt promovati.Chiar trebuie sa platim cablu pentru a ni se baga pe gat aproape peste tot aceste gunoaie?Stiu,daca nu imi convine sa schimb canalul,insa se va ajunge la situatia sa inchid televizorul.De ce nu sunt promovati/promovate valori care au de spus si de aratat ceva?Va mai mirati ca de la gimnaziu ajung sa se prostitueze,sa faca copiii,se drogheaza,etc,cand le se dau frecvent aceste "exemple"ratate.Emisiuni de acest gen ar trebui sa dispara din grila de programe.Sa faca ce vor,dar noi vrem sa vedem la tv emisiuni placute,fara certuri,fara vocabular murdar,fara injurii.

    4
    0

  • ardian pe 11 Feb 2012, 12:05
    Capatos si Simona Gherghe

    De unde stiti ca este vorba doar de 'o mare influenta a pitipoancelor' asupra unei anumite parti a mondenului romanesc si nu cumva se poate vorbi chiar de compatibilitate? "Spune-mi cu cine te aduni,ca sa-ti spun cine esti" Un vechi proverb care nu se dezmite chiar in cazul de fata.

    5
    0

  • adrian pe 11 Feb 2012, 11:48
    Lazarus si Meme

    Mare jigodie Lazarus asta! Este exact genul care pozeaza mereu intr-o persoana cu o atitudine corecta,decena,morala si scolita. Dar faptele il contrazic total si izul de jigodie iti incarca perceptia din plin inca de la distanta Are si o emisiune intitulata "Zeus".Cred ca adevaratul Zeus se tavaleste de ras prin Olimp. De Meme ...ce sa mai spun.... copil de mahala care nu-si uita deloc obiceiurile.

    8
    0

  • vilmaristul pe 11 Feb 2012, 07:23
    c s

    si? daca ar fi adevart care e problema?

    2
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod