Isterie TV: 7 poveşti de dragoste cu IQ redus, lacrimi şi suspine

Ce-i drept, sentimentele sunt sentimente. Nu obişnuim să ne îndrăgostim după ce, în prealabil, i-am făcut un test de inteligenţă iubitului. Pe de altă parte, există o credinţă populară care spune clar: "Cine se aseamănă, se adună!". Fix pe principiul acesta funcţionează multe dintre relaţiile din showbizz-ul românesc. Să vedem despre cine este vorba!
1 din 8

Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea

Porumbeii care ba sunt împreună, ba sunt separaţi, nu dau dovadă de foarte multă... înţelepciune. Acum se bronzează pe plajele Mexicului, însă acum  o lună, bruneta se bătea cu pumnul în piept că s-a despărţit, definitiv, de fotbalist. Ba mai mult decât atât, tot atunci Andreea Tonciu recunoştea că a mai încasat câte o bătaie de la fostul iubit care este destul de gelos. "Am fost proastă!", mărturisea Tonciu când a fost întrebată de ce s-a complăcut în situaţia de a fi o femeie agresată fizic.
23 Martie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ElenaBM pe 25 Mar 2012, 21:18
    lipseste un top

    ar fi trebuit Facut un top unde in varf s-ar afla familia Adams ma scuzati Lis :))))

    0
    0

  • diana pe 23 Mar 2012, 11:17
    auch

    dintre toate pentru mine cea mai dezgustatoare este Vanessa...cand a venit ea cu fustita aia la TV si s-a aplecat sa i se vada fundul groaznic de indecent si de vulgar

    7
    1

  • omniscient pe 22 Mar 2012, 23:33
    greseala

    Cel din poza nu este Mihai Costea, este Florin Costea ( fratele lui)!!!! Nu-i nimic, se mai intampla :) .

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod