Iri şi Moni, război fără sfârşit

Rolurile par a se fi inversat în fostul cuplu Monica şi Irinel Columbeanu. Dacă luna trecuta Monica era cea care aştepta cu orele în faţa vilei de la Izvorani să-şi vadă fetiţa, acum Irinel este cel care cere cu disperare să-şi ţină în braţe copilul.
Rolurile par a se fi inversat în fostul cuplu Monica şi Irinel Columbeanu. Dacă luna trecuta Monica era cea care aştepta cu orele în faţa vilei de la Izvorani să-şi vadă fetiţa, acum Irinel este cel care cere cu disperare să-şi ţină în braţe copilul.

Potrivit miliardarului, Monica şi Irina au dispărut fără urmă, devenind de negăsit pentru acesta. Şi-a căutat copilul la grădiniţă, a făcut reclamaţie la Protecţia Copilului şi a stat o zi întreagă în faţa apartamentului unde locuiau cele două. Se pare însă că locaţia unde le căuta Irinel este greşită. Monica s-a mutat alături de Irina fără a-l anunţa.
Mama şi fiica s-au mutat sâmbătă într-un apartament de lux din Pipera, iar fetiţa a fost transferată la o altă grădiniţă.


"Clienta mea nu trebuie să-i dea explicaţii lui Irinel Columbeanu. Pana acum a respectat relaţia copil-tată şi l-a primit pe pârât chiar în apartamentul ei pentru a sta împreună cu Irina", a declarat pentru Cancan Tripona Murgu, avocata Monicăi.

Pe 15 aprilie, Monica era cea care a petrecut mai multe ore la poarta fostei sale reşedinţe de la Izvorani, pentru a-şi primi fiica. În ciuda ordinului judecătoresc, Irinel Columbeanu a refuzat să-i încredinţeze fiica soţiei sale, fiind necesară întervenţia poliţiei.

După ce executorul judecătoresc a încercat, pe cale amiabilă, să o ia pe Irina de la Irinel Columbeanu pentru a o încredinţa mamei sale, acţiune soldată cu eşec, autorităţile au decis intervenţia pentru a pune în executare hotărârea judecătorească.
Poliţia a spart poarta reşedinţei de la Izvorani, moment în care Monica a intrat în curte şi a reuşit să ajungă la fetiţă. Irinel s-a împotrivit până în ultima clipă, încercând chiar să o ascundă pe fetiţă.

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu s-au cunoscut pe 13 iulie 2005, iar diferenţa de 30 de ani dintre ei, nu i-a împiedicat ca la 5 luni după prima întâlnire să decidă că trebuie să-şi unească destinele. Anul 2006 a fost cel în care a avut loc Nunta Secolului în România, aşa cum le-a plăcut multora să o numească. Un eveniment televizat, cu invitaţi aleşi, dar şi cu o surpriză de proporţii. La ora 12 noaptea, mireasa emoţionată i-a arătat proaspătului ei soţ testul de sarcină care era...
POZITIV. Astfel Irinel Columbeanu, la 48 de ani, îşi împlinea visul cel mai mare: avea o soţie tânără şi frumoasă care urma să-i dăruiască mult aşteptatul moştenitor.

Începutul anului 2007 a consemnat mărirea familiei Columbeanu, pentru că pe 17 ianuarie, în transmisiune directă la TV, Monica Columbeanu o aducea pe lume pe Irina. Şi de această dată, presa a vuit la aflarea veştii, pentru ca totul să culmineze cu botezul care, de asemenea, a fost un mega eveniment monden. Micuţa, care a fost botezată în chiloţei de firmă bătuţi cu Swarovski, a primit de la ponei şi diamante de 20.000 de euro, până la... maşini de lux.

Monica a depus actele de divorţ la Judecătoria Buftea, pe 21 februarie 2011.
Pe 14 aprilie, Monica a reuşit să-şi ia copilul, care i-a fost încredinţat până la finalizarea divorţului, însă până şi-a văzut visul cu ochii a trebuit să ducă lupte puternice cu cel care încă îi mai este soţ.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Flavia pe 20 Mai 2011, 17:27
    Iri & Moni, un cuplu pe cit de ridicol pe atit de problematic

    Nu stiu ce se poate astepta de la un cuplu atit de particular. O diferenta de virsta f. mare intre cei doi care acum suporta consecintele, o trauma pt. fiecare dintre ei si cel mai mult pentru copil, care e o fiinta nevinovata si care are nevoie de ambii parinti. Trebuiau sa se gindeasca de la inceput, mai ales Irinel, ca e total nepotrivit ca viitoarea sotie sa fie atit de tinara pt. el.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod