Întoarcerea unei dive! Mihaela Rădulescu, la 46 de ani, încinge imaginaţia naţiunii


Mihaela alături de Felix Baumgartner, un austriac pasionat de sărituri cu paraşuta
Cel mai la îndemână cred că i-a fost cel supranumit Paraşutistul Spaţial. Felix Baumgartner e un austriac pasionat de sportul extrem care, pentru o vreme, a deţinut recordul de înălţime la săritura cu paraşuta. Experimentul respectiv a fost supramediatizat şi transmis live pe mai multe posturi TV, astfel Felix a devenit vedetă. Între timp, recordul său a fost depăşit de un acţionar Google. Şi aşa, de el, nu a mai rămas decât renumele.
Mihaela Rădulescu l-a luat sub aripa ei şi, profitând de celebritatea austriacului, a reuşit să se întoarcă pe piaţă. La asta adăugaţi un regim draconic de slăbit, o rearanjare a sânilor, multe ore petrecute la sala de fitness, câteva proceduri de întinerire la nivelul feţei şi doamna care se apropie cu paşi repeze de jumătate de secol de existenţă s-a întors pe Facebook cu imagini neretuşate în care arată mai bine ca la 20 de ani.
”Să vă aduc aminte că am 45 de ani (n.r. 46 de ani pe 3 august) şi fac sport zilnic, mănânc sănătos şi controlat şi încerc să nu-mi irosesc viaţa şi tinereţea (credeţi-mă, buletinul e o tâmpenie, în suflet e vârsta reală!) cu nimic din ce mi-ar întuneca zâmbetul. Mă bazez cel mai mult pe ...iubire, în absolut toate direcţiile - de la aceea pentru mine însămi şi cei foarte apropiaţi, pana la cei care ma inspiră, fie şi de la mare distanţă, dar şi pe grija permanentă de a-mi umple timpul vieţii cu exact ceea ce are valoare, greutate în timp şi gust îmbătător.... Nici nu va imaginaţi ce gusturi şi arome are viaţa, când o consumi cu capul îmbrăţişat de suflet”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.
13 Iulie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vasiliu pe 14 Iul 2015, 17:51
    Penibil

    Sa va fie rusine ca ii spuneti diva acestei nulitati de joasa speta!

    3
    1

  • nuny pe 13 Iul 2015, 14:12
    -

    nu e regiunea inghinala, e mai curand hipogastru/ regiune pubiana.

    3
    0

  • Alex pe 13 Iul 2015, 13:12
    "Diva"

    Daca ProTV-ul vrea sa ramina fara audienta, sa o promoveze pe penibila asta.

    3
    3

  • niculaeda pe 13 Iul 2015, 12:47
    diva

    - din titlu' am intzeles c-o s-o arate din spate ! :o)))

    2
    1

  • Elvis Termopan pe 13 Iul 2015, 07:12
    Adorabil

    O felina in splendoarea ei. A real cougar... roooaaarrr

    2
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod