Interviu Teo Trandafir. "Am muncit mult, am perseverat și așa am ajuns unde sunt acum"

Cunoscuta vedetă de televiziune, care prezintă emisiunea Teo Show, de luni până vineri, de la 16:45, la Kanal D, își îndreaptă din ce în ce mai mult atenția către copii și către prima ei meserie, aceea de profesoară.

În acest sens, ea a fost aleasă să promoveze un amplu proiect educațional demarat de Școala Comercială Austriacă din România, prin care tinerii pot învăța o meserie și au prioritate în angajarea în șapte mari companii de pe piață. Mai jos puteți citi un interviu în exclusivitate cu Teo despre acestă interesantă inițiativă. Ea ne vorbește atât din perspectiva de ambasador al acestui proiect, dar și din cea de mamă a unei fetițe de zece ani.

1. Ce te-a motivat să devii ambasadorul unui proiect educațional?
Am această mare iubire pentru educație de pe vremea când eram profesoară de engleză în capitală, înainte de a ajunge în radio și apoi în televiziune.

Sunt sensibilă la multe probleme sociale, dar subiectul adolescenți, educație este special pentru mine, mai ales pentru că Maia, fetița mea de zece ani, se apropie și ea de vârsta asta. Sper la un viitor mai bun pentru copiii noștri și încerc să-mi aduc propria contribuție, din poziția mea de acum.
Iar proiectul Școala Comercială Austriacă din România mi-a inspirat încredere prin inițiatorii lui: Ambasada Austriei – Secția Comercială și cele șapte companii din retail: BILLA, C&A, Deichmann, dm drogerie markt, Hervis, Humanic și kika. N-are cum să nu te entuziasmeze să vezi cum brand-uri de renume își unesc forțele că să facă ceva pentru viitorul tinerilor din România, într-o perioadă în care este mare nevoie de profesioniști pe care îi poate forma cu succes școala profesională.
În calitatea mea de ambasador am avut ocazia să mă reîntâlnesc cu elevii la workshop-urile realizate în școli generale din București și din zonele limitrofe.
Mi-a făcut o reală placere să mă aflu din nou în fața lor și să discut cu ei despre planuri de viitor, necesitatea de a cunoaște în detaliu o meserie și de ce este important să înveți de la profesioniști. Reacția lor a fost minunată și m-a umplut de energie.

2. De ce crezi ca ești potrivită pentru a fi ambasadorul o’SCAR?
Poate pentru că sunt un exemplu de om de succes. Nu o spun eu, o spun alții. Diferența între mine și alte vedete care sunt luate drept exemplu de către tineri este că eu știu cum e să pornești de jos. Puțini știu că eu am intrat în radio ca secretar dactilograf, și nu direct pe post.
Am muncit mult, am învățat de la cei mai buni, am perseverat și așa am ajuns unde sunt acum. Ăsta e principiul pe care funcționează și Școala Comercială Austriacă din România. Îi învață pe elevi tainele meseriei de comerciant-vânzător, pregătindu-i pentru o astfel de poziție într-una dintre companiile implicate, iar de acolo parcursul lor depinde doar de ei. Au nenumărate oportunități de a evolua dacă știu încă de la început să-și facă treaba cum trebuie, cum se zice.
23 Iulie 2015
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Milea S pe 23 Iul 2015, 15:20
    cine se ocupa de educatie...

    `Doamna Teo` este un om `de succes`? Da, poate potrivit noului inteles al acestui termen. Ea se ocupa de un proiect in domeniul educatiei? Ce model ofera? Cel al unei persoane spontane si cu oarecare talent pentru divertisment, dar care a ales calea prostitutiei intelectuale? In fiecare zi poti vedea la televiziunile de calibrul `Canal D`vastitatea si diversitatea `Gradinii Domnului`...

    0
    1

  • Cornel pe 23 Iul 2015, 11:34
    Linistea si Prostii

    Nu pot sa uit prima ei emisiune TV, impreuna cu badea... Un triumf al onomatopeelor! O insulta totala! Ca orice prost, crede ca a muncit. Daca nu stiati este si profesor universitar. Abia daca poate scrie dupa dictare, la nivel de clasa a 2-a. Am dubii ca a terminat liceul, insa ea defileaza cu diplome si mastere, una mai colorata ca alta. Nu are nici o calificare absolut nici una. Sa-i suferinta usoara

    1
    2

  • serban pe 23 Iul 2015, 10:09
    ha! ha!

    Pai daca ai ajuns , trebuie sa cobori( asa e in gara!!)!Daca asta e scopul sa ajungi ceva sau undeva, e clar ne_am inselat!

    0
    1

  • Corbeanu Monica pe 23 Iul 2015, 07:59
    Vedeta

    De ce trebuie spus "VEDETA" si nu prezentatoare tv sau moderatoare tv, nu inteleg. Unde se distribuie diplomele de vedeta?

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod