Interviu Maia Mitchell: Afla mai multe despre stilul actritei!

Maia Mitchell interpreteazã rolul lui McKenzie ("Mack"), o surferita moderna ce descopera importanta increderii in sine si a urmaririi propriului ei destin cand este teleportata in mod misterios intr-un film pe o plaja a adolescentilor si trebuie sa-si gasesca drumul inapoi acasa, in filmul original Disney Channel, "Plaja adolescentilor". Mitchell a aparut ca guest star in serialul "Jessie" de la Disney Channel si va interpreta de asemenea rolul unei adolescente adoptive in viitoarea serie "ABC family", "The Fosters", care prezinta o familie caracterizata printr-un amestec de etnii si compusa din copii biologici si adoptive, film produs de Jennifer Lopez.

Eva.ro: Stim ca tu calatoresti mult cu campania filmului Plaja Adolescentilor si a fost in multe emisiuni de succes.
Care a fost cel mai emotionant moment de pana acum?
Maia Mitchell: Cel mai emotionant moment a fost atunci cand am plecat la Londra. A fost un moment interesant pentru ca nu mai vizitasem Londra pana atunci. A fost, pur si simplu, uimitor. Iubesc Londra, mereu mi-am dorit sa vizitez Regatul Unit – a fost foarte distractiv.

E: Este ceva ce ai preluat din tinutele pe care le porti in film si ai integrat in stilul tau actual?
M: Da. Imi plac foarte mult tinutele din anii ’60. Am  multe piese vestimentare care se inspira din anii ’60.

E: Ti-au placut tinutele din film atat de mult incat sa le porti si in viata ta de zi cu zi?
M: Da.
Acord atentie tendintelor, dar nu sunt o victima a modei. Imi place foarte mult cum se imbraca Lela in film. Iubesc acea rochie rosie si, in general, acel gen de rochii. Imi place sa imbin stilul anilor ’60 cu tendintele actuale. Imi place sa exerimentez in materie de moda, mi se pare distractive, dar nu reusesc sa fac asta mereu.

E: Care sunt tinutele in care te simti cel mai bine?
M: Nu am un anumit stil, port tot ceea ce este confortabil. Iubesc, insa, tinutele anilor ’60, ma bucur de noile tendinte in moda, dar port cu la fel de multa placere tricouri largi si jeansi. Ma imbrac casual mai tot timpul.

E: Ai un designer preferat?
M: Da.
Imi place foarte mult Shakuhachi.

E: Bazandu-te pe experienta din film, ce sfaturi legate de moda ai putea sa impartasesti cu fanii?
M: Cred ca este important sa te imbraci cu ceea ce iti sta bine, cu haine potrivite siluetei tale, in care te simti confortabil. De altfel, fiecare persoana este diferita si avem corpuri diferite, de aceea trebuie sa ne adaptam stilul propriei persoane, nu putem sa ne imbracam toti la fel.

E: Ne impartasesti si cateva trucuri de frumusete practicate de tine?
M: Cred ca este important sa porti un machiaj natural,care sa nu incarce tenul. De asemenea, curatarea zilnica a tenului este foarte importanta. La fel si hidratarea, de aceea trebuie sa bem multa apa in fiecare zi.


E: Iti place sa ai un stilist care sa te sfatuiasca in legatura cu tinutele purtate de tine sau preferi sa te increzi in intuitia ta?
M: Cred ca amandoua. Am stilul meu, dar si ajutorul unui stilist este binevenit.

E: Ai vrea sa iti lansezi propria colectie de haine?
M: Sincer, nici nu m-am gandit la asta. Nu stiu atat de multe despre moda incat sa fac haine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod