Interviu exclusiv: Smiley vorbeşte despre dragostea adevărată

Special pentru eva.ro, îndrăgitul cântăreţ a vorbit despre iubire, despre relaţia sa cu Laura Cosoi, dar şi despre cariera sa artistică.
Special pentru eva.ro, îndrăgitul cântăreţ a vorbit despre iubire, despre relaţia sa cu Laura Cosoi, dar şi despre cariera sa artistică
 
Smiley este cel mai îndrăgit artist pop din România. În anul 2008, a câştigat Discul de aur cu primul său album solo, "În lipsa mea". Un an mai târziu, Smiley a fondat HaHaHa Production, o casă de producţie menită să descopere, să dezvolte talente şi să spună poveşti muzicale. Acum, Smiley se pregăteşte pentru lansarea unui nou single, "Dead Man Walking". Şi pentru că, iubirea îl inspiră mereu pe Smiley, artistul cântă şi în noua piesă despre dragostea adevărată care nu dispare în lupta cu suferinţa, se agită, se târăşte şi se face ţăndări pentru a se recompune.


1.
Noua ta piesă vorbeşte despre agonia pe care o trăieşte o persoană părăsită. Ai trăit o asemenea experienţă? Ai fost măcinat de temeri şi incertitudini?

Da, normal. O astfel de experienţă face parte din viaţa fiecăruia şi din ceea ce numim dragoste. Mai devreme sau mai târziu tuturor ni se întâmplă. 

2. Un sfat pentru cei care iubesc, dar au fost părăsiţi.

Cam greu cu sfaturile… un lucru e sigur, oricât de rănit ai fi, tot dragostea te vindecă. Trebuie doar să ai răbdare. În plus, orice şut în fund e un pas înainte.

3. În acest moment, eşti implicat în foarte multe proiecte.
Filmezi noul videoclip, te pregăteşti pentru lansarea unui album, prezinţi emisiunea "Românii au talent". Cum reuşeşti să le faci pe toate?
 
Da, de abia apuc să respir, însă nu mă plâng. De fapt, îmi place la nebunie pentru că tot ce fac, fac din pasiune, iar lucrul ăsta cred că se vede. 

4. Ce concerte le pregăteşti fanilor? Când şi unde?

Am multe concerte, peste tot în ţară. În această săptămâna voi concerta la Ploieşti şi Craiova. Găsiţi toate detaliile despre concerte şi alte lucruri pe care le fac sau le pregătesc  pe http://www.smileyonline.ro.
Vă aştept acolo, cu drag.

5. Pe când lansarea celui de-al treilea album?
 
Al treilea album …şi eu sunt nerăbdător să-l lansez, însă… nu este încă gata. Mai am ceva de lucru la el. Sper ca până la sfarşitul anului să îl termin. Dar până atunci, vă pregătesc un videoclip la piesa "Dead man walking" cum nu aţi mai văzut vreodată!

6. Care este povestea noului album? 
 
Este un album care are mai multe poveşti, nu una singură. Mai intâi trebuie să aflaţi povestea fiecărei piese ascultând-o, iar apoi, să faceţi legătura între ele. Abia atunci veţi descoperi şi povestea albumului. 

7.
Ai foarte multe admiratoare, iar tentaţiile sunt multe. Cum reuşeşti să menţii relaţia cu Laura?
 
Cred că e meritul Laurei.

8. Şi pentru că noul single este despre iubire, nu pot să nu te întreb: pe când nunta cu Laura?
 
Habar n-am, astrele ce zic? :) Nu imi place să fac planuri.  Când va fi, va fi, iar voi veţi afla cu siguranţă.



6 Mai 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriela Cristea pe 20 Nov 2014, 15:09
    :-)

    Smiley este cel mai îndrăgit artist pop din România. În anul 2008, a câştigat Discul de aur cu primul său album solo, "În lipsa mea". Un an mai târziu, Smiley a fondat HaHaHa Production, o casă de producţie menită să descopere, să dezvolte talente şi să spună poveşti muzicale. Acum, Smiley se pregăteşte pentru lansarea unui nou single, "Dead Man Walking". Şi pentru că, iubirea îl inspiră mereu pe Smiley, artistul cântă şi în noua piesă despre dragostea adevărată care nu dispare în lupta cu suferinţa, se agită, se târăşte şi se face ţăndări pentru a se recompune. 1. Noua ta piesă vorbeşte despre agonia pe care o trăieşte o persoană părăsită. Ai trăit o asemenea experienţă? Ai fost măcinat de temeri şi incertitudini? Da, normal. O astfel de experienţă face parte din viaţa fiecăruia şi din ceea ce numim dragoste. Mai devreme sau mai târziu tuturor ni se întâmplă. 2. Un sfat pentru cei care iubesc, dar au fost părăsiţi. Cam greu cu sfaturile… un lucru e sigur, oricât de rănit ai fi, tot dragostea te vindecă. Trebuie doar să ai răbdare. În plus, orice şut în fund e un pas înainte. 3. În acest moment, eşti implicat în foarte multe proiecte. Filmezi noul videoclip, te pregăteşti pentru lansarea unui album, prezinţi emisiunea "Românii au talent". Cum reuşeşti să le faci pe toate? Da, de abia apuc să respir, însă nu mă plâng. De fapt, îmi place la nebunie pentru că tot ce fac, fac din pasiune, iar lucrul ăsta cred că se vede. 4. Ce concerte le pregăteşti fanilor? Când şi unde? Am multe concerte, peste tot în ţară. În această săptămâna voi concerta la Ploieşti şi Craiova. Găsiţi toate detaliile despre concerte şi alte lucruri pe care le fac sau le pregătesc pe http://www.smileyonline.ro. Vă aştept acolo, cu drag. 5. Pe când lansarea celui de-al treilea album? Al treilea album …şi eu sunt nerăbdător să-l lansez, însă… nu este încă gata. Mai am ceva de lucru la el. Sper ca până la sfarşitul anului să îl termin. Dar până atunci, vă pregătesc un videoclip la piesa "Dead man walking" cum nu aţi mai văzut vreodată! 6. Care este povestea noului album? Este un album care are mai multe poveşti, nu una singură. Mai intâi trebuie să aflaţi povestea fiecărei piese ascultând-o, iar apoi, să faceţi legătura între ele. Abia atunci veţi descoperi şi povestea albumului. 7. Ai foarte multe admiratoare, iar tentaţiile sunt multe. Cum reuşeşti să menţii relaţia cu Laura? Cred că e meritul Laurei. 8. Şi pentru că noul single este despre iubire, nu pot să nu te întreb: pe când nunta cu Laura? Habar n-am, astrele ce zic? :) Nu imi place să fac planuri. Când va fi, va fi, iar voi veţi afla cu siguranţă.

    0
    0

  • Corina pe 19 Nov 2014, 17:07
    Smiley

    Smiley este cel mai îndrăgit artist pop din România. În anul 2008, a câştigat Discul de aur cu primul său album solo, "În lipsa mea". Un an mai târziu, Smiley a fondat HaHaHa Production, o casă de producţie menită să descopere, să dezvolte talente şi să spună poveşti muzicale. Acum, Smiley se pregăteşte pentru lansarea unui nou single, "Dead Man Walking". Şi pentru că, iubirea îl inspiră mereu pe Smiley, artistul cântă şi în noua piesă despre dragostea adevărată care nu dispare în lupta cu suferinţa, se agită, se târăşte şi se face ţăndări pentru a se recompune.

    0
    0

  • Lora pe 19 Nov 2014, 16:53
    Smiley

    Fai ai foarte multe admiratoare, iar tentaţiile sunt multe. Cum reuşeşti să menţii relaţia cu Laura?

    0
    1

  • Lora pe 19 Nov 2014, 16:49
    Smiley

    Buna sunt Lora esti frumos :p Esti un dumn bun :))))

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod