Interviu exclusiv cu Tyler Henry - Hollywood Medium

Tyler Henry este medium, clarvăzător, extrem de intuitiv şi are un dar unic, pe care este gata să îl împartă cu întreaga lume.
Seria Hollywood Medium cu Tyler Henry, difuzată la E! în fiecare vineri, de la ora 22:00, din 11 martie, explorează viaţa acestui tânăr clarvăzător, care aduce mesaje din lumea de dincolo vedetelor hollywoodiene. În fiecare episod, Tyler ajută celebrităţile care caută sfaturi sau vor să-şi ia rămas-bun de la cineva drag decedat, în cadrul unor sesiuni în care încearcă să-şi folosească abilităţile unice şi, în acelaşi timp, să fie cât de poate de modern. Combinaţia dintre exuberanţa tânărului Tyler şi momentele uluitoare din timpul sesiunilor cu el l-au transformat în cel mai căutat medium de la Hollywood.

Cum ai aflat că ai acest dar?

Tyler: Când aveam 10 ani, bunica mea era bolnavă de cancer. Într-o noapte, m-am trezit cu acest sentiment inexplicabil că ea o să moară. Era ca și cum ar fi fost o amintire a ceva care s-a întâmplat deja.
Când m-am trezit, i-am zis mamei ce am visat, iar ea a fost intrigată. Câteva momente mai târziu, primim un telefon și aflăm că bunica a murit. Atunci aveam doar 10 ani, între timp au trecut 9 ani de astfel de experiențe.

Poţi avea sesiuni cu oricine, oriunde, oricând sau ai nevoie de o pregătire?

Înainte de a merge la o şedinţă de spiritism, cu o oră înainte, trec printr-un proces de meditaţie, pentru mine perioada asta îmi dezvăluie mai multe decât şedinţa în sine. Pentru că insist să nu ştiu nimic despre clienţii mei înainte de a-i cunoaşte, am descoperit că informaţiile pe care le primesc intuititv, când meditez înainte, vor fi relevante pentru clienţii pe care îi voi cunoaşte. Deci aflu cu ce spirit voi sta de vorbă din lumea de dincolo înainte de a şti cui îi vor dezvălui această informaţie.

Dezvălui mereu ceea ce vezi în timpul şedinţelor?

Trebuie să fiu diplomat în legătură cu informaţiile pe care le primesc, pentru că sunt multe şi uneori sunt foarte personale, deci trebuie să am discernământ.
Dar consider că, dacă primesc un mesaj, nu eu decid dacă îl transmit sau nu mai departe. Îl primesc cu un scop şi trebuie să-l livrez cât de bine pot.

Se întâmplă câteodată ca aceste viziuni să te sperie?

Viziunile sunt mai puțin înspăimântătoare decât aspectul fizic. Într-o astfel de ședință, dacă văd că cineva va muri din cauza unui infarct, simt și eu, inițial, durere în piept. După ce transmit acest mesaj, că persoana aceea a avut un infarct, durerea dispare. Dacă prefer să nu dau această veste, durerea în piept rămâne acolo și eu trebuie să o accept. În unele ședințe, transpir abundent sau am senzație de leșin.

Cum s-au acomodat rudele şi prietenii cu darurile tale?

Apropiaţii mei ştiu că asta vine la pachet cu mine. Acceptă că voi primi informaţii, într-un fel sau altul o să te iau deoparte şi o să-ţi spun ce am de spus.
Ăsta sunt. Iniţial, părinţii mei au fost clar copleşiţi când le-am spus „Vorbesc cu morţii!”, dar pe măsură ce a trecut timpul am obţinut şi livrat informaţii despre părinţi, prieteni, colegi de şcoală, profesori, şi de acolo a evoluat şi oamenii şi-au dat seama că nu e ceva de care să se teamă. Dimpotrivă, e ceva care trebuie acceptat cu braţele deschise, pentru că are un impact pozitiv, ajută oamenii să se împace cu ideea plecării celor dragi.

Care au fost cele mai frecvente întrebări care ți s-au pus?

Toți vor să știe cum vor evolua carierele lor. Când vor primi următorul rol. Și mai este ceva intersant. Vedetele care vin la această emisiune intenționează să intre în contact cu o anumită rudă răposată (lucru pe care noi îl aflăm ulterior), însă asta nu înseamnă că acea rudă va intra în contact cu noi.
Se întâmplă, mai degrabă, să fiu contactat de o persoană la care vedeta respectivă nu se aștepta.

Ce întrebări au avut vedetele pentru tine?

Toţi vor să ştie despre cariera lor, întotdeauna. „Când primesc următorul rol?”, e ceva universal valabil. Am observat că, indiferent de ce voiam să afle sau cu cine voiau să comunice, pe măsură ce şedinţa progresa, le descopereai latura umană şi la final fiecare dintre ele avea o experienţă interesantă şi profundă.

Urmăriți seria Hollywood Medium cu Tyler Henry la E! în fiecare vineri, de la ora 22:00, din 11 martie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexa pe 26 Iun 2023, 07:46
    Total fake

    Emisiune mai falsa decat asta nu am mai vazut. Practic se vede in modul in care vorbeste ca se chinuie sa inventeze....diverse.. Se mira si el cand nimereste.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod