Interviu exclusiv cu Simona Pătruleasa: "Trebuie să fii o persoană carismatică, serioasă şi decentă"

Eleganţa şi decenţa ei au ajutat-o să ajungă unde este şi să fie pe deplin mulţumită de viaţa ei de familie, dar şi de carieră.
Simona Pătruleasa sărbătoreşte ziua de 1 martie împreună cu colegii săi, deoarece astăzi Kanal D împlineşte 9 ani. Cu această ocazie i-am adresat vedetei câteva întrebări:
 

1. Care este rutină ta zilnică pentru îngrijirea tenului?

De când sunt mamă, totul se întâmplă pe redepe-înainte şi îmi dedic mai puţin timp. Nu o spun cu părere de rău pentru că prefer să stau mai mult timp cu Ingrid decât să merg la salon. Majoritatea produselor de îngrijire pentru ten mi le prepar acasă şi mi le aplic de câteva ori pe săptămână. Îmi demachez tenul, îl hidratez, îi aplic o mască cu fructe sau realizez un gomaj.
Regula de aur în îngrijirea tenului este aceea să nu adormi niciodată fără să te demachiezi şi fără să aplici o cremă hidratantă.


2. Ce măşti aplici pentru a avea părul sănătos şi cu ce frecvenţă?

De câteva ori pe lună folosesc produse pentru îngrijirea părului, acasă sau la salon.


3. Cum arată meniul tău alimentar pentru o zi? Ce obişnuieşti să mănânci la mesele principale?

Micul dejun îl luăm împreună, în familie. La prânz mănânc o salată. Nu mănânc atât de des cum ar trebui, mănânc destul de puţin, maximum 3 mese, nu foarte copioase. Îmi pregătesc salate, carne pe grătar, nuci, migdale, şi nelipsita limonadă.


4.
Care consideri că sunt cele trei calităţi pe care o femeie trebuie să le aibă pentru a avea o carieră de succes în televiziune?


Trebuie să fii o persoană carismatică, să treci dincolo de ecran, serioasă şi decentă.


5. Cum te-ai integrat în familia Kanal D şi cum te simţi în acest moment acolo?

M-am integrat foarte repede în familia Kanal D pentru că am văzut că erau foarte prietenoşi cu mine noii mei colegi. Nu îmi place să îmi schimb jobul des, nici nu am făcut-o, pentru că mă ataşez de oameni foarte repede. Mă simt extraordinar aici şi sper să ies la pensie din Kanal D.



6. Ce proiecte de viitor ai şi ce altceva te vezi făcând în afară de televiziune?

Nu m-am gândit la acest lucru, îmi place ceea ce fac, dar cred că peste ani şi ani, dacă nu voi mai fi la pupitrul Ştirilor, tot în televizune aş lucra, în redacţie.


7. În învăţământ sau în televiziune? Ce consideri că ţi se potriveşte cel mai bine?

Ambele îmi sunt la fel de dragi, nu pot alege doar una. Am fost învăţătoare şi mi-a plăcut foarte mult, dar la un moment dat a apărut şansă de a intra în lumea televiziunii. Depinde ce planuri are viaţa cu mine.


8. Pe 1 martie Kanal D împlineşte 9 ani.
Care este prima amintire legată de Kanal D şi de câţi ani faci parte din familia Kanal D?


Când am păşit prima zi în Kanal D aveam mari emoţii, mă simţeam ca în prima zi de şcoală când îţi cunoşti colegii, învăţătoarea. Când i-am văzut aşa prietenoşi cu mine, m-am liniştit. La Kanal D sunt de mulţi ani, nu îmi dau seama când au trecut, am senzaţia că lucrez aici dintotdeauna.
1 Martie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod