INTERVIU EXCLUSIV Cove: „Nu eu am făcut-o vedetă pe Oana Zăvoranu!“

Gabriel Coveşeanu se pregăteşte să revină la Kanal D cu un nou show spectaculos, pentru cuplurile îndrăzneţe.

Înainte de lansarea emisiunii, Cove a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări legate atât de noua emisiune, cât şi de viaţa sa persoanlă.

eva.ro: Vei prezenta o nouă emisiune la Kanal D, „Jumătatea mea ştie“. Cât de mult de identifici cu formatul acesteia?

Cove: „Jumătatea mea ştie“ este o emisiune în care toată lumea se poate regăsi, care răspunde spiritului ludic  al fiecăruia dintre noi. Într-o foarte mare măsură pune preţ pe capacitatea cuplurilor de a realiza ceva împreună, iar acesta este un mare plus pe care-l aduce emisiunea.

În ziua de astăzi există tot mai multe persoane care convieţuiesc fără a-şi propune să „construiască“, să facă ceva împreună, chiar dacă asta înseamnă doar să se distreze.

Noi venim cu o emisiune care celebrează cuplul şi bucuria de a-ţi cunoaşte partenerul şi de a face lucruri împreună.

Ai fost până acum la casting în Iaşi, Timişoara, Craiova, Bucureşti... Unde te-ai simţit cel mai bine?

Peste tot în ţară oamenii au fost foarte drăguţi şi şi-au manifestat nerăbdarea de a urmări emisiunea şi de a participa la concurs. Miza concursului este uriaşă, se câştigă o maşină în fiecare ediţie, aşa că aşteptările sunt foarte mari. De asemenea, le-am promis distracţie la maximum, „Jumătatea mea ştie“ e un show foarte aşteptat.

Moldovenii, bănăţenii, oltenii, bucureştenii au dovedit la castinguri că sunt ambiţioşi şi ştiu să se distreze, indiferent de probele la care i-am supus.

Au fost momente amuzante, în care concurenţii s-au „întors“ împotriva arbitrului, care eram eu, şi l-au provocat să treacă la rândul lui, prin încercările cele mai solicitante. Aşa că am mâncat lămâi din belşug, mi-am îndesat în gură pufuleţi cu pumnul şi am sărit coarda mai ceva ca o fetişcană.

Ne poţi spune câte ceva din culisele emisiunii? Când va începe şi care este media de vârstă a participanţilor?

În fiecare emisiune vor concura patru cupluri, iar cel mai îndemânatic şi unit va câştiga o maşină.

Probele au grade de dificultate variabile, dar nu sunt imposibil de dus la îndeplinire. E important ca partenerii să-şi cunoască reciproc limitele şi să evalueze cât mai aproape de realitate ce poate şi ce nu poate celălalt.

Poate participa la castingul pentru emisiune orice cuplu în care partenerii au împlinit vârsta de 18 ani, aceştia pot fi căsătoriţi sau necăsătoriţi. Au venit la casting părinţi însoţiţi de copiii lor, tineri îndrăgostiţi, vârstnici gata să facă faţă probelor.

Vorbind un pic şi despre viaţa ta şi relaţiile tale, putem spune că ai făcut-o vedetă pe Oana Zăvoranu. Cât de mult s-a schimbat ea faţă de perioada în care formaţi un cuplu?

Este un subiect despre care prefer să nu vorbesc, aparţine trecutului îndepărtat... Şi nu am făcut vedetă pe nimeni.

Dar despre fosta ta soţie, Maria Movileanu, vrei să vorbeşti? Cum te mai înţelegi cu ea?

Suntem doi părinţi care îşi doresc ce e mai bine pentru copilul lor.   Eu şi Maria avem o relaţie de prietenie.

Eşti implicat în vreo relaţie amoroasă acum?

Da, am o relaţie de câţiva ani şi totul e foarte bine între noi.

Cum arată în viziunea ta femeia perfectă şi cât de mult contează sexul într-o relaţie?

Femeia perfectă este femeia care îţi creează o stare de bine, indiferent de loc şi de situaţie.
Sexul este foarte important într-o relaţie, aşa cum e important într-o relaţie să comunici foarte bine cu partenerul şi să-ţi facă plăcere să petreci timpul alături de acesta.

Ai spus că la teatru, după spectacole, eşti asaltat de copii. Pe când un nou Cove junior?

Pentru mine e o fericire să văd bucuria din ochii copiilor care vin la teatru (n.r. Teatrul Ion Creanga din Bucureşti). Sunt atât de impresionabili şi de emoţionaţi când îşi văd personajele preferate în diverse situaţii, pe scenă.

Cove junior vine şi el la teatru, e spectatorul meu fidel, câteodată vrea să intre în culise să cunoască actorii. Iar dacă va fi să vină încă un copil, va fi primit cu bucurie în viaţa noastră.

Ce planuri de viitor ai?

Îmi doresc foarte mult ca emisiunea „Jumătatea mea ştie“ să aibă succesul pe care îl intuiesc acum. Mai e puţin până când acest show va începe la Kanal D, abia aştept ca şi telespectatorii să se distreze aşa cum o facem noi la filmări.

30 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod