Interviu Andra - "Românii reușesc să ne surprindă în fiecare an! Vom vedea și numere artistice spectaculoase, și acrobații"

Un sezon epic Românii au talent este gata să înceapă la Pro TV!
Cel mai tare show de divertisment din istoria televiziunii îi va surprinde complet pe telespectatori în cel de-al șaptelea sezon, care le va aduce tuturor un spectacol de zile mari, susținut perfect de momentele inedite prezentate pe scenă, de comentariile savuroase ale celor patru jurați și de incredibila energie a prezentatorilor Smiley și Pavel Bartoș. Andra a povestit pentru cititoarele eva.ro, ce se intampla in culisele emisiunilor la care este jurat, cum se pregateste pentru concertele de la Sala Palatului si mai ales ce planuri are pentru 2017!

E un inceput de an plin pentru tine. Cum faci fata tuturor provocarilor si cum arata o zi din viata ta acum?

Da, e un inceput plin de adrenalina. Ma pregatesc pentru Sala Palatului in fiecare zi. Am multe repetitii cu trupa, intalniri cu echipa de productie, sedinte foto si interviuri. Ca sa fac fata, incerc sa nu imi aglomerez prea multe activitati intr-o zi. Fac miscare si incerc sa mananc mai echilibrat, iar asta ma ajuta sa am o stare generala buna. Intr-o zi obisnuita, imi petrec dimineata cu David, Eva si Catalin, apoi baietii pleaca, David merge la gradinita cu tati, iar eu ma duc la sala de repetitii unde pana dupa-amiaza am program cu trupa.
Seara ma duc la Zumba sau la un masaj, ma ajuta sa ma relaxez, asta daca nu il iau eu pe David de la gradinita sau de la cursurile de engleza pe care le face de doua ori pe saptamana. Ne reintalnim toti acasa seara, ne jucam, luam cina impreuna. De cateva ori pe luna simt nevoia sa stau numai acasa, cu copiii, si fac asta. Parca nu mi-e suficient weekendul.

Ce surprize le pregatesti fanilor pentru concertele de la Sala Palatului?

O sa fie o experienta memorabila, asta va promit. Nu as vrea sa dezvalui prea multe din ce am pregatit, pentru ca vreau sa descopere spectatorii acolo, in acea atmosfera deosebita. Vor fi momente artistice inedite, invitati speciali, momente emotionante. Mai mult nu voi spune. Veniti si vedeti!

Cate ore repeti in fiecare zi?

Aproape in fiecare zi repetam cam 6 ore, uneori mai mult, alteori mai putin, depinde si cum ne petrecem timpul. E greu sa canti fara oprire atate ore, iti soliciti vocea enorm. Echipa mea , uneori doar instrumentistii sau impreuna cu backing vocals, mai repeta si fara mine. Vorbesc de repetitiile cu trupa, inca nu am inceput repetitiile de dans.

Care este relatia ta cu ceilalti doi antrenori de la Vocea Romaniei Junior, INNA si Marius Moga?

In primul rand, ne cunoastem de foarte mult timp, deci este foarte placut sa lucram impreuna.
Cu Inna m-am mai intalnit in ultimii ani, iar cu Marius am lucrat foarte mult. Mi-a compus piese, am cantat impreuna, suntem prieteni de familie. Atmosfera e foarte placuta pe platou, suntem prieteni si suntem profesionisti.

Cum sunt concurentii din primul sezon al emisiunii?

Am fost foarte incantata sa descopar copii foarte talentati. Si ambitiosi. Au noroc ca au si parinti care le inteleg pasiunea si ii ajuta sa ajunga la un astfel de concurs care le poate schimba viata.

Ce fel de voci cauti la Vocea Romaniei Junior?

Caut voci foarte bune, cu potential, caut voci cameleonice, dar mai ales care pot transmite multa emotie.


Vom vedea in primul sezon Vocea Romaniei Junior si lupta antrenorilor pentru concurenti?

Desigur, noi suntem competitivi si toti ne dorim sa castigam. Insa suntem eleganti, nu o sa vedeti scene ca-n filmele de groaza.

Cum este aceasta noua experienta pentru tine, cea de antrenor in cadrul unui show muzical cu copii?

Este foarte interesant. Deja eram obisnuita cu postura de la “Romanii au talent”, dar acolo erau multi adulti, nu doar copii, iar munca mea se termina dupa ce dadeam un “da” sau un “nu”.
De data aceasta, sa ii iau in grija mea pe cei din echipa, sa ii antrenez, sa ii invat… E foarte frumos, m-am atasat de copii foarte mult.

In curand, va incepe cel de-al saptelea sezon Romanii au talent. Cum au decurs preselectiile?

Ca de fiecare data, a fost foarte distractiv. Romanii reusesc sa ne surprinda in fiecare an! Au fost numere extraordinare si mult suspans. O sa vedeti, o sa va placa!

Ce te-a impresionat la preselectiile pentru acest sezon?

M-au impresionat povestile concurentilor, nu doar numerele lor. Este fascinant sa afli cat de mult si-au dorit unii dintre ei sa isi arate talentul in fata lumii, cat de mult s-au luptat sa ramana pe drumul lor, fie artistic sau sportiv sau altfel. Romanii sunt foarte ambitiosi.

La ce sa ne asteptam de la noul sezon Romanii au talent? Ce vom vedea inedit, ce ne va surprinde?

Vom vedea si numere artistice spectaculoase, si acrobatii. Se va rade foarte, foarte mult. Nu vreau sa va spun mai multe, trebuie sa va uitati!

Ce planuri mai ai pentru anul acesta?

Am de gand sa merg in turneu national, in mai multe orase din tare, dar si la Chisinau, cu spectacolul “Iubirea schimba tot”.
Inca nu am stabilit datele si orasele, dar imi voi anunta fanii curand. Va fi un efort mare pentru mine si pentru toata echipa mea, vom merge cu aproape toata scenografia de la Sala Palatului, cu multi instrumentisti, va fi ceva special. Mai am in plan pentru 2017 sa merg in mai multe vacante cu familia, cu Catalin si cu copiii. Si sa ii vad in concert live pe artistii mei preferati!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod