Produse pentru ingrijirea corporala Natùrys Slimming Evolution

Frigul a devenit o constanta a vietii noastre. E frig dimineata. E frig la pranz. E frig si seara. Dar, te rugam nu dispera. Acorda mai multa atentie pielii tale si o sa treci cu bine peste frig.Pielea corpului este pusa la grea incercare in sezonul rece. De ce?  Frigul este unul dintre cei mai mari dusmani ai ei si o lasa uscata, iritata si sensibila. Din acest motiv, iarna, pielea are nevoie de o ingrijire speciala.

Diana Marandiuc, Trainer Skin Care & SPA ne spune ce trebuie sa cuprinda ritualul de ingrijire corporala in sezonul rece: "In primul rand, o alimentatie sanatoasa, bogata in vitamine si minerale si o hidratare corespunzatoare.

Acestea sunt doua conditii esentiale care stau la baza starii noastre de bine.
Pielea corpului si a manilor se deshidrateaza cu usurinta in perioada rece. Factorii principali sunt frigul, oscilatiile de temperatura si, nu in ultimul rand, vestimentatia greoaie care face ca pielea sa devina deshidratata, acuzand senzatii de mancarime si de piele care strange. Pentru a preveni aceste neplaceri, este indicat sa alegem o crema de corp bogata in acizi grasi, Vitaminele A si E si care are la baza ulei de jojoba, ulei de avocado sau ulei de masline. Aceste ingrediente fac minuni pentru pielea deshidratata a corpului, chiar si pentru pielea crapata a mainilor si calcaielor
".

In acest sens, ar fi potrivita Crema pentru masaj pentru slabit din portofoliul de produse pentru ingrijirea corporala Natùrys Slimming Evolution, care are la baza o formula speciala conceputa din Ulei de Masline BIO, Unt de Shea si Vitamina E.

"Fiind bogata in acizi grasi si avand un continut scazut de apa, crema de corp se recomanda a se aplica seara sau in cadrul unui tratament corporal profesional.
In anotimpul rece, ne place sa ne rasfatam cu bai fierbinti si lungi. Acest obicei nu este unul benefic pielii corpului deoarece compromite stratul lipidic al tegumentului. Pentru a pastra hidratarea in tesut, recomandam dusurile caldute si scurte
".

Sa nu uitam de importanta etapei de exfoliere in procesul de ingrijire a pielii. Ideala in acest sens este Crema exfolianta pentru corp din colectia Natùrys Advance Solution Lifting pentru Sani. "Avand la baza Microgranulelor din Miez de Sambure de Caisa, Rozmarin si Hamamelis Virginiana, aceasta asigura o exfoliere delicata dar eficienta, protejand in acelasi timp bariera hidrolipidica a pielii.

In plus, are proprietati de tonifiere si hidratare, fiind indicata tuturor tipurilor de piele. Recomandam un exfoliant care sa aiba in componenta sa si uleiuri esentiale, si care, pe langa curatarea pielii in profunzime, sa asigure si o hranire a tesutului. Gelurile de dus trebuie sa fie si ele bogate in uleiuri esentiale si principii active care sa hidrateze pielea pe parcursul procesului de curatare. Pentru cei care si doresc mai mult decat un simplu ritual de ingrijire acasa, pot opta pentru tratamentele profesionale din cadrul saloanelor de remodelare corporala si Spa-uri. Acestea pot include proceduri de impachetari corporale la cald, pe baza de namol marin, impachetari cu bandaje sau diverse sedinte de masaj anti-celulitic sau pentru tonifiere".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod