Interviu Alexandra Lamy, protagonista serialului "O singură șansă"



Cum te-a ajutat prezenţa lui în rol de creator al proiectului?

Franţa e ţara în care Harlan Coben are cel mai mulţi fani, nu avea cum să dea greş. A cedat drepturile de ecranizare, dar a vrut să fie implicat în proiect. A ştiut mereu să rezolve problemele care au apărut. Ne-a spus că îşi asumă, ca autor şi creator, responsabilitatea fiecărei decizii şi, în cazul unei decizii greşite, îşi asumă criticile. A protejat şi a sprijinit întreaga echipă.

Cum a fost la filmări?

Foarte intens, filmările au necesitat o investiţie enormă din partea noastră.
Cartea a fost adaptată, personajul principal a fost transformat în femeie, a fost tradus totul în franceză... Ne-ar mai fiu trebuit vreo 2 luni de lucru suplimentar la ea! În fiecare seară, treceam din nou peste texte. Toţi membrii echipei au fost implicaţi 100%, toţi am avut o energie incredibilă. Miniseria asta a fost o bucurie pură, în ciuda ritmului infernal!

Cu ce te-a atras miniseria, ca format?

Este un punct forte să poţi spune o poveste în 6 episoade a câte 52 de minute. Asta îţi permite să scoţi în evidenţă şi să dezvolţi un personaj, punând punct poveştii la finele episodului 6.
Televiziunea propune seriale din ce în ce mai calitative, acum le putem oferi telespectatorilor producţii excelente şi putem rivaliza cu americanii. De asta sunt încântată că am făcut parte din acest prioiect prestigios.

Visezi la un rol de acţiune?

Ca toate actriţele, da! Îmi place să fug, să fac cascadorii, chiar dacă am învăţat că asta înseamnă asumarea unor riscuri. Trebuie să fii atentă tot timpul, să te concentrezi şi să repeţi mult. Dar apreciez că Alice nu e nici poliţistă, nici supereroină: nu ştie nici să ţină un pistol, nici să se lupte.
Pentru a se apăra, are aceleaşi resurse ca mine şi ca tine. Toate femeile se pot simţi apropiate de personajul meu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod