Inna: 5 secrete care stau în spatele succesului internaţional

Alexandra Elena Apostoleanu a devenit Inna în anul 2008 şi de atunci a întrecut record după record pentru orice artist român. Performanţă unică, Inna s-a clasat pe primul loc în topul Billboard la secţiunea Hot Dance Airplay...
Alexandra Elena Apostoleanu a devenit Inna în anul 2008 şi de atunci a întrecut record după record pentru orice artist român. Performanţă unică, Inna s-a clasat pe primul loc în topul Billboard la secţiunea Hot Dance Airplay, cu prima ei piesă de succes, "Hot", a fost nominalizată la premiile MTV Best European Act, are cele mai accesate clipuri pe Youtube, a câştigat numeroase discuri de platină în întreaga lume şi are aproape 4 milioane şi jumătate de fani pe Facebook!

Inna nu se fereşte să povestească despre evoluţia ei în muzică. De fiecare dată, artista mărturiseşte, cu sclipiri în privire, că nu se aştepta la un succes atât de răsunător. Cine stă în spatele lui? De ce Inna a reuşit ce alţi artişti români nu au putut? Care este secretul succesului ei?

Iată cinci explicaţii!

1. O minune de la Dumnezeu


Inna este ferm convinsă că Dumnezeu este cel care a călăuzit-o şi a ajutat-o să ajungă unde este astăzi. Înainte să fie celebră, Alexandra lucra ca secretară la o firmă de imobiliare.

"Dumnezeu m-a ajutat foarte mult. Eu sunt chiar un exemplu că există pentru că am ajuns până aici fără să am o situaţie financiară care să-mi permită să pot să-mi cumpar succesul. Tot ce mi se întâmplă e de la Dumnezeu", a mărturisit Inna pentru ştirile ProTV.

Lucian Ştefan, actualul manager al proiectului Inna, conducea firma de imobiliare unde era angajată artista. I-a ascultat vocea accidental şi a pornit în căutarea unor compozitori. I-a întâlnit pe băieţii de la Play & Win şi împreună au demarat un proiect pop, care nu a primit însă acceptul caselor de discuri. Au schimbat stilul atunci şi au compus o melodia dance pur şi simplu "Hot"!

"Am zis să facem şi noi o piesă dance şi să o plasăm pe YouTube şi să vedem ce reacţii au prietenii noştri. Am făcut piesa, am înregistrat-o, baieţii au lucrat la ea, au avut grijă să aibă un sound plăcut şi am plecat într-o vacanţă. Când m-am întors din vacanţă am mers la facultate şi am avut marea surpriză să aflu că studenţii o aveau pe telefoane. M-am întors din vacanţă cu o piesă, m-am întors artistă. Aici cred că a fost marea lovitură", a adăugat Inna.

La sfârşitul anului 2008 piesa "Hot" era cel mai difuzat hit la posturile de radio autohtone.

2. Mama şi bunicii, sprijinul Innei în carieră


Familia Innei i-a fost aproape în tot acest timp. Mama este persoana cu cea mai mare influenţă asupra ei, de la bunică a moştenit talentul muzical, iar bunicul ei este cel care a strigat-o pentru prima oară cu numele de alint, Inna. Şi Inna a rămas! Fiecare membru al familiei şi-a pus amprenta într-un fel sau altul asupra succesului de care se bucură Inna astăzi.

3. O schimbare radicală de look




A fost desemnată în 2010 cea mai frumoasă femeie din lume de revista FHM România, dar Inna n-a fost dintotdeauna atât de sexy şi cochetă precum este astăzi. Mulţi au fost cei care au spus că vedeta şi-a făcut operaţii estice, ba la sâni, ba la pomeţi. Însă, Inna a negat diversele intervenţii despre care s-a vorbit că le-ar fi făcut şi spune că mama natură a fost foarte darnică cu ea. Inna îi contrazice pe cei care spun, spre exemplu, că şi-ar fi pus silicoane.

"Sunt foarte mulţumită de cum arăt, nu am nicio operaţie estetică", a spus artista. "Nu sunt împotriva operaţiilor estetice, deoarece consider că o femeie trebuie să fie frumoasă"
, a spus Inna, citată de ziarul Ring.

4. Play & Win, o echipă fresh de compozitori


Băieţii de la Play & Win, adică Sebastian Barac, Radu Bolfea şi Marcel Botezan şi-au demonstrat telentul şi priceperea semnând hit după hit pentru Inna. Ei reprezintă "baza" succesului, piatra de temelie, pentru că fără melodii cu priză la public proiectul Inna nu ar fi fost atât de popular în întreaga lume.

5. O relaţie strânsă cu fanii


"Fanii sunt cei mai importanti!", iată regula nescrisă pe care toţi cei implicaţi în proiectul Inna o respectă.

"Când eram mica şi mergeam la Teatrul de vară din Neptun, pândeam autografele Andreei Banică sau al lui Ştefan Bănică Jr. Stăteam la coadă şi dacă era cineva care nu-mi dădea autograf, dezamăgirea era aşa de mare încât aproape că nu-i mai eram fan", a declarat Inna pentru revista Tabu. Drept urmare, artista face tot posibilul să păstreze o relaţie strânsă cu fanii ei, atât pe internet, cât şi live, în concerte.

Credit foto: http://www.facebook.com/Inna
21 Ianuarie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elly pe 17 Iul 2012, 14:10
    INNA

    poi voi ziceti k n'are voce ..atunci ask la europa fm live in garaj o sa vedeti..yo sunt unul dintre fanii ei si inna este cea mai tare!

    1
    0

  • y0nutz22 pe 28 Feb 2012, 17:00
    inna

    mara iti dau dreptate

    1
    0

  • Mara pe 28 Ian 2012, 01:02
    Voce

    Sunteti invidiosi tare pe Inna, evident ca are voce, doar credeti ca sunteti cu totii avizati sa va dati cu parerea.Invidia e mare in Romania !!!

    2
    0

  • symy pe 23 Ian 2012, 09:53
    hmmmm

    Mda.Are de toate fata asta mai putin voce.E cam pe langa muzica tare as vrea sa o vad cantatd 2 ore LIVe si pe urma mai vb.

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod