"In spatele oricarui barbat puternic sta o femeie" - ea este Michelle Obama

Familia Obama scrie istorie. Barack Obama este primul barbat de culoare care a ajuns pe scaunul de la Casa Alba.
Familia Obama scrie istorie. Barack Obama este primul barbat de culoare care a ajuns pe scaunul de la Casa Alba. Insa se stiu foarte putine lucruri despre familia lui. Se stiu putine lucruri despre sotia lui. Plecand de la proverbul care spune ca "In spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie", iti facem cunostinta, astazi, cu femeia numarul 1 a Americii, Michelle Obama.

Michelle s-a nascut pe 17 ianuarie 1964, in Chicago. Tatal ei, Fraser Robinson, care a murit in 1991, a fost functionar la primaria din Illinois, in timp ce mama ei a fost secretara.
Provenita dintr-o familie saraca, cu un tata bolnav, care a muncit toata viata sa ii intretina, Michelle nu s-a gandit niciodata ca va veni ziua in care toti ii vor spune "Prima Doamna a Americii". Fratele ei este Craig Robinson, antrenorul echipei de baschet a statului Oregon.

Avocat de profesie, Michelle si-a inceput studiile la Whitney Young High School, unde s-a aflat in permanenta in topul celor mai buni elevi. A absolvit liceul, in 1981, si a urmat studiile superioare la Universitatea Princeton, pe care a absolvit-o in anul 1985.

Nemultumita de metoda de predare, in limba franceza, de la Princeton, Michelle a contestat-o, simtind ca lucrurile ar trebui sa se desfasoare intr-un mod mult mai conventional.
Lucrarea ei de diploma s-a numit "Princeton a educat negrii si comunitatea negrilor", care s-a vrut a fi un protest la adresa faptului ca studentii de culoare incep se se confunde, din ce in ce mai mult, cu albii si isi uita originile.

In anul 1988, Michelle isi ia doctoratul in avocatura, dupa ce finalizeaza cursurile de la Harvard.

 

Comentarii (28)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marilena pe 18 Nov 2008, 02:05
    pt.silvia

    (Io sono una di quelli che sputano nel piatto in quale mangiano: 1. per educazione; 2. perché non e giusto sputare nel piatto degli altri.) Dovresti VERGOGNIARTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • Silvia pe 11 Nov 2008, 14:28
    Marilena

    Io sono una di quelli che sputano nel piatto in quale mangiano: 1. per educazione; 2. perché non e giusto sputare nel piatto degli altri.

    0
    0

  • marilena pe 8 Nov 2008, 08:54
    manipulatione

    Pentru toate/i scriitori si cititori di eva.ro, pentru cei inteligenti si pentru cei mai putini inteligenti sau cei care se cred ca sint, sau vor sa devina...un link cu un documentario facut in/si de americani, despre "adevar" sau mai bine zis despre cum stau lucrurile cu adevarat. ZEITGEIST-THE MOVIE "WORK IN PROGRESS" P.S. a Silvia, legendo il tuo comento, mi fai capire che vivi in italia, e non capisco perche il tuo accanimento contro Berlusconi, daltronde e di li che mangi!!! O zi buna pentru voi toti.

    0
    0

  • steve pe 8 Nov 2008, 02:40
    Silvia si Adriana

    America e departe de Romania, nu stiti cum este situatia cu adevarat in propria tara, deci nu puteti sa stiti care este situatia in afara tari voastre , mai mult in S.U.A. Laude si aureola pentru noul presedinte si familia lui, dar tu Silvia ca scri ca ai vazut filmul Farenheit 9/11 ar fi trebuit sa intelegi diferenta dintre adevar si cea-ce te fac sa crezi, i-ti arata in masmedia. Eo diferenta ca de la cer la pamint, nu se poate crede a tot ce vezi, si auzi, ca peste tot nu este presedintele ca ia hotariri este PARLAMENTUL, GUVERNUL, deci poti fi persoana ce-a mai buna si instruita, nu-ti dau posibilitatea sa o pui in valoare!

    0
    0

  • hannah pe 7 Nov 2008, 19:01
    The end

    America va cadea...cat de curand. (Daca nu e cazuta deja:) )

    0
    0

  • Silvia pe 7 Nov 2008, 13:51
    Roman blazat

    Monique? ..“tinereii au copiat, in cor, moda celor ”de culoare” ()…dar asta nu e o problema, asa le place si asta (ceea ce place tinerilor) face tendinta in moda”. Insisti?! Este extrem obositor de urmarit ceea ce scrii. Pricepe! Poti avea motiv sa fii mandra de studiile tale, dar la romana esti corigenta! O multime de romani sint plecati de o gramada de timp, peste hotare, in lungul si-n latul acesti lumi, insa unii sau altii n-au auzit inca de tine. Chiar suferi din cauza asta? Daca e important pentru tine, uite, imi fac mea colpa. Dar, te rog, citeste iar si iar ceea ce ai scris si scuteste-ma de prostiile tale: frustrare si scepticism cat cuprinde. Pana cand?! Barack Obama este noul tau presedinte! Obisnuieste-te!!!

    0
    0

  • Adriana pe 7 Nov 2008, 11:26
    Ti-au murit laudatorii

    Cine ce studii are nu prea conteaza daca nu si le demonstreaza prin vorbe si fapte. Daca ai studii si esti agramat care-i faza? Oricum, in codul bunelor maniere scrie ca nu te recomanzi cuiva cu statutul tau social ci pur si simplu cu numele si prenumele. Lasa-i pe altii sa te aprecieze si nu te mai lauda ca ai si tu studii la Harvard sau mai stiu eu unde. Daca ai studii si n-ai facut nimic remarcabil pana acum ce conteaza? Poate esti un(o) frustrat(a). Prin comportament, intelegere si toleranta vom putea face ceva pentru planeta asta. Oameni rai sunt si de o parte si de cealalta. Trebuie pedepsiti si unii si ceilalti. Iar cei care sunt buni trebuie laudati si sprijiniti, indiferent de culoarea pielii. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul si murim de grija altora cate unii. Hai Obama!

    0
    0

  • Monica pe 7 Nov 2008, 05:25
    pt. Silvia

    Draguta, mai citeste o data si inca odata ce-a ce am scris, poate asa vei intelege ce-a ce am scris. Oricum pt. cultura ta eu locuiesc in SUA. de foarte mult timp ( poate tu nu erai inca nascuta sau erai mica, nare importanta) sint laureata cu maximum de voturi la University of Oxford UK anul 1978, daca te-as retine demna ti-as da citeva linkuri unde poti avea mai multe notitie despre mine, din pacate nu esti la inaltime. A si ca vorbesc/scriu in RO printre alte limbi pe care le cunosc la perfectie , nu pot decit sa fiu mindra chiar daca fac greseli gramaticale, per il restu nici tu nu esti fara pete!!! P.S. Tanti Cornelia, e strasnic, in Italia, tinereii au copiat, in cor, moda celor ”de culoare”: majoritatea jeansilor au turul pe la genunchi, iar boxerii se poarta la vedere, dar asta nu e o problema, asa le place si asta fac" Nu numai in IT. cam peste tot in lume, asta pt. cultura ta generala, oricum nu vad legatura cu probleme dintre americani de culoare si caucasi din america , pt.ca probleme asta exista, nu este facuta public dar exista!

    0
    0

  • Silvia pe 7 Nov 2008, 03:52
    Hm..

    ..in gramatica limbii romane. De acord?

    0
    0

  • Silvia pe 7 Nov 2008, 03:44
    Cine se zice ca moare de grija altuia?

    Cred ca redactia acestui site va pune block-sender pe mesajele mele, pentru ca, desi nu-mi place polemica, prin continutul mesajelor mele, risc sa fi demonstrat contrariul. Si nici acum, citind mesajul Monicai, nu pot sa nu comentez. Oameni buni, ascultati si va minunati! “O diploma de la Princeton, una de la Harvard si un doctorat nu au absolut nimic impresionant.” Sa presupunem ca vine copilul si va arata cv-ul, prin absurd…tu ii zici ca Einstein e doar unul?! Dar nu asta e punctul, pentru ca am vazut deja cum, in acest forum, si alte persoane au ramas extrem de sceptice fata de rezultatele scolastice ale noii primei domane americane. Intrebarea e: Monica, spui ca altii au o educatie, chiar mult mai mult? Tu, de exemplu? Dar ce zici de faptul ca mi-e fost greu sa citesc mesajul tau, din cauza nenumaratelor greseli gramaticale? Pe unde esti, de unde vii? Ai baut apa dupa Raducioiu? Nu folosi niciodata, cuvinte intr-o limba straina, nici in scris, nici verbal, daca nu stii nici gramatica limbii materne. Asculta, poate nu ai nevoie/posibilitate sa atingi rezultate asemanatoare, dar pentru tine, care te asezi la masa de scris, un sfat: un bun antrenament unit catorva reguli de baza este, cu siguranta, strada cea mai buna, pentru a obtine rezultate satisfacatoare.

    0
    0

  • Silvia pe 7 Nov 2008, 02:47
    NOUL PRESEDINTE AL SUA ESTE "DE CULOARE"… E VIVA!!!

    “Stiti voi oare ca majoritatea criminalilor sunt cei de culoare?” Ce culoare, tanti Cornelia? A, negru…pai, da, ce toanta sint, ca doar nu galben…asiaticii n-au fost niciodata considerati “de culoare”, ci galbejiti, iar negrii-negri sau de culoare. Corect, tanti? Deci sa inteleg ca zilele astea nu fredonati prea des “3 negri mititei…” Va e teama ca Obama-Robin Hood va trece si pe la dvs, sa va ruineze?J Tanti Cornelia, e strasnic, in Italia, tinereii au copiat, in cor, moda celor ”de culoare”: majoritatea jeansilor au turul pe la genunchi, iar boxerii se poarta la vedere, dar asta nu e o problema, asa le place si asta face tendinta in moda; se drogheaza si pe-aici intr-o veselie.. asta e trist, nu e ceva nou. Sa fii rasist e boala veche - grea si deamna de dispret. Presupun ca aveati de comentat pe seama romilor, cand erati in tara; acum negrii s-au pricopsit cu dvs. Cu tot respectul pentru dvs, care ii tratati cu mare respect pe negrii-functionari ai bancii si alte persona importante, d.p.dvs. de vedere. Pe colegii fiicei dvs. cu ce ii tratati? Obisnuiti-va cu ideea: noul dvs.presedinte este negru. “Va e strasnic sa ganditi”? Normal, modul in care o faceti dauneaza, in primul rand, sanatatii dvs. mentale. Marti, au difuzat filmul Farenheit 9/11 : am plans, m-am enervat si am ramas cu gura cascata. Apoi, alegerile in direct. Mi-au dat lacrimile in momentul in care au anuntat noul presedinte, apoi acea imagine a lui Martin Luther King cu celebra fraza: I have a dream.. in acea extrema bucurie generala, imensa, eu ( 100% Romanian ) am avut un sentiment de mandrie, m-am simtit mandra: de acest om, de alegerea facuta de majoritatea poporului american, nu stiu exact. In seara asta, la stiri, au aratat cum Berlusconi, primul ministru italian, l-a vizitat pe presedintele Rusiei si, prin altele, i-a spus acestuia: “Sper ca noul presedinte american va va deveni cu usurinta pe plac: ESTE TANAR, FRUMOS SI BRONZAT!” Altul pe care-l roade invidia, pentru ca degeaba esti putred de bogat, cand nu e, nu e si basta! Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si putere de munca noului presedinte si intregii lui familii!

    0
    0

  • monica pe 7 Nov 2008, 01:52
    concluzioni

    Dragi/ge lectori di eva.ro, permitet-im sa va scriu citeva rinduri, din rindurile mai sus scrise am citi pro si contra rasei de culoare, si a familiei Obama, adevarul este ca putin cunosc cu adevarat situatia din S.U.A. sau din Africa, America Latina, nu se cunoaste bine i propri problemi. Adevarul nu se poate sti , in viitor vom vedea daca noul presedinte va putea scimba America, practicamente IMPOSIBILE , nu pt. rasa alba sau de culoare , pt. modul lor, mentalitatea si felul de-a fi del America, numai cine a trait si traieste in SUA poate intelege acest lucru, America nu se poate scimba pt.ca nu vrea sa se scimbe. Fiecare american e mindru de-a fi american si nu vrea sa scimba nimic in ce-a ce este America, din contra cei din jur, ceilalti trebuie sa se adapteze, dureros dar adevarat. America e foarte diversa de restul lumi, it's just like him, the AMERICAN life stile! Si din pacate acest lucru nu are de-a face nici ci . O diploma de la Princeton, una de la Harvard si un doctorat ! nu au absolut nimic impresionant , multi alti au o educatie, chiar mai mult.

    0
    0

  • Paula_Ana pe 7 Nov 2008, 00:56
    din pacate nu doar parerea mea....

    ....fi-r-ar ia de culoare!!!!!!!!!!! Asta o vad doar cei de culoare! Pana acum oare nu v-ati dat seama ca rasisti sunt cei ce nu au pielea de culoare alba?! Asta e realitatea zilelor noastre! Sa dea Domnul sa fie lucruri bune pentru toata lumea si sa se inteleaga ! Oare de cate ori am auzit compatrioti de-ai nostrii sa se planga de soarta iobagilor nostrii care au fost destui?! Ar trebui sa ne uitam in ograda noastra inainte sa ne dam cu presupusul de ce fac altii...................

    0
    0

  • Silvia pe 7 Nov 2008, 00:27
    Evolutia lui Michelle Obama incepe su "stangul"...

    Ruxandra Vidrascu, ca “simplu observator al vietii politice din SUA” (lasa modestia, caci mi se pare ca vrei sa treci drept critic de moda autorizat:) vad ca garderoba lui Michelle Obama& Co. (“dragute , de altfel”) nu numai nu te-a impresionat, mai mult: anumite asemanari te-au “oripilat”. Ce are de a face una cu alta? N-am priceput. Ma scuzi, te rog? Oricum, sa speram ca evolutia ei in calitate de first lady nu-ti va insela asteptarile. :))))) Hai tu, ai semnat anonim, dar am ghicit cine esti, de fapt, “Michaela”: Paris Hilton! Hai, incaleca pe motocicleta ta roz “cusuta” cu Svarovski si tai-o de-aci, ca m-ai enervat!

    0
    0

  • Adriana pe 7 Nov 2008, 00:18
    Respectati oamenii de valoare

    Respectati oamenii de valoare indiferent de culoarea pielii lor. Si printre noi, "albii", sunt o multime de uscaturi. Imi place foarte mult de acesti 2 oameni si pentru mine conteaza ca ea este o femeie modesta, chiar saraca,care a ajuns departe prin propria munca. Si-mi place si cum se imbraca. Oricum daca ei o socotesc una din cele mai destepte si mai bine imbracata femeie de la ei nu trebuie sa ne dam noi cu parerea. Eu sper sa nu mai fie atatea razboaie si ura pe lumea aceasta. Sa avem grija de "sanatatea" planetei. Si-mi vin in minte cateva versuri: Nu conteaza cat de lung am parul Important e cat si cum gandesc. Eu as spune: Nu conteaza culoarea pielii Important e cat si cum gandesc.

    0
    0

  • IoandelaMoară pe 6 Nov 2008, 18:49
    respectati OAMENI

    Este surprinzaror si neplacut cand persoane sub protectia anonimatului defaimeaza pe altii si in mod deosebit Personalități. Cu totul deosebit trebuie acordata toata considerația celor care prin voința a majorității ajung conducători. Si nu ori unde. Puteți compara o parte di oameni politici din România cu cei din America? Sa le uram sănătate si sa așteptam tot ce va fi bun.

    0
    0

  • flu pe 6 Nov 2008, 17:26
    mda...

    adevarat iti vine sa plangi cand vezi a un om atat de simplu pe cat a fost inainte sa intre in politica a ajuns presedinte la Casa Alba...si sincer nu am abservat nicodata culoarea tenului domnului Obama...ce li s-or parea unora atat de josnic nu stiu...e ca bronzul...tot respectul pt el k a ajuns in inimi..si gasesti oameni care sa se faca intelesi si sa stie pe deplin ce doreste o natiune...insa a zis bine doamna de mai sus...albii i-au descatusat pe negrii...deci de aici ne dam seama cat de egoisti au fost cei dinaintea lui obama incat le-a creat cetatenilor repulsie...

    0
    0

  • cukrasz_kata pe 6 Nov 2008, 17:19
    prima doamna

    Nu fii rautacioasa Ruxandra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prima doamna probabil este mai stilata ca tine.

    0
    0

  • citizen pe 6 Nov 2008, 16:11
    Exemplu

    Americanii sau mobilizat si au constientizat ca trebuie sa se implice in procesul de votare ca sa fie reprezentati de oamenii care gindesc ca ei pt ei...citi romani stiu la colegiu electoral trebuie sa voteze si cine ii reprezinta in Parlamentul Romaniei...lectie de istorie, lectie electorala se poate numi ceea ce se intimpla in America.

    0
    0

  • mery pe 6 Nov 2008, 15:39
    SUA a demonstrat cine este

    pt doamna Cornelia si Ruxandra Michaela mi se pare ca pur si simplu ca va deranjeaza culorea tenului acestei doamne.... prejudecatile legate de culoarea tenului la platesc si romanii mai bruneti care calatoresc in Italia si alte tari europene...America si bucuria americanilor de victoria lui Obama spune faptul ca ei se regasesc in acest om si ideile lui, chestii profunde doamnelor nu de suprafata...

    0
    0

  • sweetkyssy pe 6 Nov 2008, 15:05
    Parerea mea...

    Dupa parerea mea nu este un lucru rau faptu ca la conducerea Americii a ajuns un om de culoare.Este adevarat ca si ei, ca si toate celelate rase au "uscaturile" lor, vorba aia padure fara uscaturi nu exista dar asta nu inseamna ca nu sunt si oameni capabili sa faca alceva in afara de infractiuni, lenevit si asteptarea de pomana de la stat.Cred ca schimbari vor fi dar nu in rau.Oricum nu ar fi ceva mult mai rau dkt razboiul de pana acum in care au murit atatia oameni nevinovati din cauza unor obsesii d`ale celor care ocupau functiile mari in stat.Cat despre "prima doamna" mi se pare o femeie destul de normala si cumsecade.Sa speram ca titlul pe care l`a primit nu i se va urca la cap...Si apropo am rude in America stabilite acolo de ani buni de zile si verisori care inca sunt la scoala si au colegi negrii dar niciodata nu au avut probleme ba mai mult au fost admirati si respectati desii sunt doar niste straini veniti dintr`o tara de care ei habar nu au

    0
    0

  • O pensionara ! pe 6 Nov 2008, 14:50
    Am avut studenti din Africa !

    Am predat la Studentii straini, acun 25 de ani! Am avut, si studenti din AFRICA ! Niciodata nu am indraznit sa le spun " studenti negri"! Nimeni nu m-a invatat ce sa spun, dar m-am gandit singura ca ar putea fi complexati; sa-i doara ! Nu neg faptul ca, si ei au uscaturile lor, dar studenti mai civilizati, mai evoluati, mai constiinciosi, mai optimisti, pontosi si ludici, n-am avut la grupe de alte nationalitai! Poate numai cei din America Latina se mai puteau asemana cu ei! La o grupa de sudanezi, am ramas consternata cand, tineri de 18 ani, cunosteau pe Kant si pe Hegal si filosofia lor! Asa dragi mi-au devenit, incat nici nu vedeam ca-s de alta culoare! Bravo AMERICA! In sfarsit putem lua, si noi, de la voi ceva POZITIV! Felicitari, Stimata Doamna, pentru performantele DVS., pentru statutul actual al DVS. si pentru paleta de culori VIVACE a DVS.! Mereu am zis ca maron-ul, negrul, bleumarin-ul agresiv de inchis, sunt culorile varstei a 4-a, a 5-a ! Purtati galben, alb, rosu, portocaliu, lila, turcoaz, Distinsa Doamna, ca va sta teribil de bine! Nu uitati: tot ce vi se imputa sa aveti grija sa nu devina obicei ! Si sa nu uitati NICIODATA ca ALBII i-au descatusat pe OAMENII de CULOARE !!! Cu toata sinceritatea !

    0
    0

  • Ingrid pe 6 Nov 2008, 12:49
    Cu siguranta, doamna Cornelia...

    ... O diploma de la Princeton, una de la Harvard si un doctorat nu au absolut nimic impresionant ;)

    0
    0

  • Cornelia pe 6 Nov 2008, 12:21
    Vai de capul Americii!

    Dragele mele,cele care sunteti asa incantate de venirea negrilor la putere...stiti voi oare care e situatia reala dintre negri si albi in SUA?Stiti ca majoritatea criminalilor sunt cei de culoare?Stit voi cine sunt discriminati de fapt???In clasa fiicei mele ei(negrii) obisnuiesc sa spuna:EU sunt Negru,t-u esti alb,asa ca inchide gura in fata mea!Toti umbla pe strazi destrabalati,cu pantalonii dati in jos ,mai jos de partea moale(asa le e moda)Guvernul le merge in intampinare la cei saraci,oferindu-le taloane pentru mancare si haine,platindu-le chiria.Ei sunt cei care profita de asta lenevind toata ziua,Ei nu au nevoie sa munceasca!Ce va fi de-acum???Mi-e si strasnic sa gandesc!!!...asa ca nu mai fiti asa incantate,si nu va para rau caci ei nu sunt subjugati,Va asigur ca nu sunt obijduiti deloc!!!Foarte putini dintre ei sunt persoane decente.Cunosc asa oameni si ii tratez cu mare respect!Italnesc multi oaneni de culoare activand in Banci,sunt amabili si isi cunosc meseria - bravo lor!...dar marea majoritate......anume acestea din urma vor fi cei care vor profita de puterea lui Obama,care promite ca va lua de la cei bogati,si va da la cei saraci!Da,desigur ca cineva care lucreaza din noapte in noapte pentru a agonisi ceva sa-si intretina familia va avea,pe cand cel cu pantalonii in jos care umbla toata ziua in cautarea drogurilor...va astepta sa-i dea Guvernul!!! Foarte convenabil!!!! Si "Firat Lady" nu are nimic cu ce sa ma impresioneze...si nici nu stiu daca poate sa faca ceva pentru americani,decat sa-i ruineze.....

    0
    0

  • Popa Ana pe 6 Nov 2008, 11:53
    First Lady

    Ruxandra Michaela Vidrascu, Daca atatea reviste de top au nominalizat-o ca fiind una dintre cele mai bine imbracate femei, cu siguranta stiu de ce, nu? Hainele si culorile "vorbesc" despre persoana care le poarta. Zici tu ca toaletele ei sunt prea strident colorate? Citeste niste carti despre psihologia culorilor si din 3 tinute alei Prime Doamne iti poti da seama de caracterul ei, aceasta este esenta, nu culoarea in sine ;).

    0
    0

  • daniela pe 6 Nov 2008, 10:51
    Dumnezeu a Binecuvantat America

    Sotie,mama,femeie de cariera si o Doamna demna de Casa Alba.... asta vad eu in acest Om. Felul ei de a discuta cu oamenii de rand si de a se implica in viata comunitatii a atras atentia populatiei... Pentru prima data am plans pentru reusita unui presedinte... Tot ce sper e ca odata cu venirea la Casa Alba a presedintelui Obama omenirea sa incerce sa se schimbe si mai ales noi romanii avem ce invata de la americani. Felicitari familiei Obama. Dumnezeu sa-i ocroteasca si sa mai prinda un mandat!

    0
    0

  • mariaeuph pe 6 Nov 2008, 06:57
    semn bun pentru lumea asta

    in sfarsit dupa ani grei de cand au fost eliberati negrii de sub titlul sclaviei si au primit si ei drepturi s-a facut ceva bun si pt ei ! un tip de culoare la casa alba arata faptul ca a disparut rasismul, in proportie de 70% daca nu 100%! e o veste buna pt mine! de sar face lucruri bune de dimensiunea acestuia si la noi in tara am fi cei mai buni din UE ! Michele e f norocoasa:) are un sot destept si sef peste toti ! Bvo voua americani ! pt prima data tin 100% cu voi

    0
    0

  • Ruxandra Michaela Vidrascu pe 6 Nov 2008, 04:42
    Michelle Obama

    Media o apreciaza foarte mult pentru prezenta si tinuta ei. Pe mine, desigur simplu observator al vietii politice din SUA, m-a impresionat, dar negativ. Arata rau, are o tinuta urata si toaletele ei sunt chiar oribile, strident colorate si lipsite de gust. Si pe fetitele ei, foarte dragute de alt fel, le imbraca tot fara gust. Comparatia cu Jacqueline Kennedy mi se pare complet deplasata. Astept cu interes evolutia ei in calitate de First Lady!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod