În formă. Natalie Imbruglia, siluetă impecabilă la 41 de ani

Cântăreaţa australiană a fost fotografiată la plajă, iar corpul ei zvelt e o dovadă că trecerea timpului nu a lăsat niciun semn asupra sa.

Natalie Ibruglia s-a relaxat la plajă, în Byron Bay, Australia. Ea purta un costum care imita pielea de şarpe, iar silueta sa tonifiată, cu un abdomen plat, bine lucrat, şi cu un machiaj minimalist, Imbruglia arăta la fel de bine ca la 30 de ani.

Vedeta a fost însoţită de un bărbat mai în vârstă, pe care Daily Mail nu l-a putut identifica. Ea a petrecut o săptămână în ţara natală, după o lungă perioadă în care a avut un program foarte încărcat.
Natalie, care acum stă mai mult în Marea Britanie, era într-o formă foarte bună şi s-a bucurat de frumuseţea locului, scrie ziarul citat.

Confirmând tradiţia frumuseţii femeilor celebre din Australia, Natalie Imbruglia se numără printre cele mai sexy vedete din lume. Dar pe plan personal asta n-a ajutat-o prea mult. În 2003, chiar în noaptea de Revelion, ea s-a căsătorit cu Daniel Johns, cu care a avut o relaţie îndelungată. Cei doi şi-au anunţat divorţul în ianuarie 2008.

În 2015, cântăreaţa a revenit pe scena muzicală după o pauză de şase ani cu al cincilea album de studio din carieră, materialul discografic "Male", ce constă într-o serie de coveruri ale unor piese interpretate în versiunile lor originale de bărbaţi.
"Male" conţine coveruri ale unor piese masculine celebre, precum "The Wind", de Cat Stevens, "The Waiting", de Tom Petty, "Only Love Can Break Your Heart", de Neil Young, şi "Friday I'm in Love", un cântec al trupei punk The Cure.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod