În căutarea iubirii: Sheryl Crow tot speră că va găsi bărbatul care s-o merite

Artista a avut o relaţie cu Eric Clapton, în 1996


Pasionată de rolul ei de mamă, Sheryl Crow n-a renunţat la carieră. Ultimul său album, intitulat "Feels Like Home", lansat în septembrie anul trecut, a pus-o din nou pe drumuri. Ea a început un turneu în Statele Unite, cel mai recent concert fiind susţinut pe 16 mai, în St. Louis. Pe 24 iulie, ea va cânta în Carolina de Nord, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Cu o activitate solidă, desfăşurată pe parcursul a două decenii, Sheryl Crow mărturiseşte că încă întâmpină dificultăţi în a se impune în industria muzicală, pe care o descrie ca pe "o lume a bărbaţilor": "E greu să fii o femeie în muzică, astăzi.

Cântăreţele de acum spun că le dă putere, dar un artist bun, care domină scena, nu trebuie să aibă nevoie să se refere la sex ca să-şi vândă muzica", a spus ea.

Până îşi va găsi bărbatul la care visează, cel mai important pentru Sheryl rămâne faptul că este sănătoasă. În 2012, cântăreaţa americană anunţa, într-un interviu acordat publicaţiei Las Vegas Journal, că a fost diagnosticată cu o tumoare cerebrală benignă, la şase ani după ce a reuşit să învingă cancerul mamar.

"Eram atât de îngrijorată pentru memoria mea, încât am făcut un RMN.
Am descoperit că aveam o tumoare la creier. Apoi mi-am spus: «Ai văzut? Ştiam eu că e o problemă»"
, a spus Sheryl. "Nu am vorbit cu nimeni despre aceste lucruri", a adăugat cântăreaţa, care a primit rezultatele acelei analize RMN în noiembrie 2011. "Este însă o tumoare benignă, nu am motive de îngrijorare", a adăugat ea.

Tumoarea respectivă este un meningiom, o tumoare tipic benignă, care se dezvoltă din ţesuturile care acoperă creierul şi măduva spinală.

Tumoarea artistei americane nu necesită o intervenţie chirurgicală, notează agenţia Mediafax.

În 2006, în momentul în care s-a despărţit de Lance Armstorng, Sheryl Crow a anunţat că era bolnavă de cancer mamar.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod